2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پشیمون نیستی از ازدواج تو این سن؟

منم کنکوریم و افسردگی گرفتم و ناامیدم

خودش شغلش چیه یا تحصیلاتش چیه که به تو این حرفارو میزنه عزیزم؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

آدما چیزی که خودشون هستندرو رو دیگران منعکس میکنن. احتمالا خودشون هیچی نشدن و نخواهند شد اینو روی شما منعکس کردن. کافر همه را به کیش خود پندارد. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

مسخره نداره اعتماد ب نفستو از دست نده عزیزم پرقدرت ادامه بده مردا اکثرا اینجورین از پیشرفت زن خوششون ...

خیلی عذرمیخام 

کجا اکثرا اینجورین مگر عقلشون رو از دست داده باشن!!

همسر آدم یه جورایی آبروی آدمه 

یه زن موفق و تحصیل کرده و .... خوب باعث فخر مرد هست دیگه این طبیعیه آدم افتخار میکنه چارجا میشه میگه همسرم مثلا رتبه فلان کنکوره فلانجا درس میخونه و...

حالا نه فقط درس موفقیت تو هر چیز درستی.

خیلی عذرمیخام کجا اکثرا اینجورین مگر عقلشون رو از دست داده باشن!!همسر آدم یه جورایی آبروی آدمه یه زن ...

عزیزم نگفتم همه ولی تعدادشون زیاده

بعدشم وقتی موفق میشی پزتو میدن قبلش همش میخان خونه نشینو تو سری خور باشی چون ذات مرد سالاریه حس قدرت میگیره از این رفتارا

بهش بگو تو باید به من روحیه بدی و تشویقم کنی نه اینکه با حرفات ناراحتم کنی، کمی دلخوری نشون بده که نازتو بکشه

اگر فکر میکنه با مسخره کردن بهت فشار میاره که بیشتر درس بخونی داره اشتباه میزنه چون نتیجه عکس داده و فکرت رو حساابی درگیر کرده