2777
2789

اگه حالت بهم میخوره نخون لطفا چندشه

تموم اجزای شکمم داره میاد تو حلقم🤢

حدودا هفته ی پیش مادرم شِوید پلو میخواست درست کنه 

رفت شوید خرید اومد ما دیگه داخل نایلونو نگاه نکردیم ی مقدار برداشتیم غذا درست کردیم 

بعد فرداش خواهرم چنان حالت تهوع و اسهالی شد ک نگو ما فکر میکردیم بخاطر خوراکی و فلافلای مدرسشه 🤢

امشب مادرم دوباره برداشت ک درست کنه به خدا قسم دیدیم توش ی موش مرده بوده🤢

بچه ها  ده بار بالا اوردم سرم درد گرفته 

چیکار کنیم بریم شکایت کنیم از مغازداره یا ن حالم داره بهم میخوره دوباره 

همیشه هم از اونجا خرید میکردیم فکر میکردیم تمیزه خیلیم مشهور تو شهرمون 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

اوه چقد بد 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوه چقد بد

حالم داره بهم میخوره توروخدا مواظب باشین 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

عکس پروفایل‌‌تون و موضوع موش با هم قاطی شد یاد یک صحنه افتادم که چند سال پیش دیدم:

یک گربه یک بچه موش خیلی کوچولو رو گرفته بود؛ هی می‌زدش به در و دیوار تا گوشتش له و نرم بشه و بعد کلی له کردن موش کوبیده شو نوش جان کرد.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
واااای چه افتضااااح عمیقا حالم بد شد ینی موشو ندیده به این بزرگی؟؟؟

ن به خدا مادرم زیاد خریده بود 

مطمئن بودیم دیگه موش بزرگم نیست زیاد 

ن به خدا مادرم زیاد خریده بود مطمئن بودیم دیگه موش بزرگم نیست زیاد

چقد خریدع بود ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
برین پس بدین ولی مطمئنم موشه رو ورمیداره شویدا رو میدا به یکی دیگه😖

خواهر میگم مسموم شدیم  

من خودم حتی گلو درد شدم 

چقد خریدع بود ؟

نمیدونم دو کیلو اینا 

واییییی موش ناقل کله بیماریه دکتر نمیرین؟

ی هفته گذشته خواهر امشب فهمیدم 

عکس پروفایل‌‌تون و موضوع موش با هم قاطی شد یاد یک صحنه افتادم که چند سال پیش دیدم: یک گربه یک بچه مو ...

من خودم گربه دارم همچین صحنه ایو دیدم