2777
2789
عنوان

ماکارونی فقططط تازه بخورید

178 بازدید | 14 پست

هرچی موند بریزید دور اتفاقم یبار میفته خدایی نکرده

اصلا ارزششو نداره

ماکارونی بمونه چه تو یخچال باشه چه نباشه چه گرم کنید چه نکنید خطرناکه باعث مسمومیت میشه و حتی ممکنه باعث مرگ بشه

وگرنه خودش مشکلی نداره خیلیم خوبه

گفتم که اونایی که نمیدونن بدونن

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا بسه دیگع چقد تنش اینجا میکنید

تنش چیه چیو بسه

اطلاع رسانیه واسه سلامتی خود مردم. بده؟؟؟ 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

تنش چیه چیو بسهاطلاع رسانیه واسه سلامتی خود مردم. بده؟؟؟

یکم دیر اطلاع رسانی را شروع کردی چهلم اون بچها هم رد شد ما هم ۴.۳وعده ماکارونی خوردیم بعدش

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

الان چند ساله مجدد گرم میکنیم میخوریم مشکلی نبوده

چون سیستم ایمنیتون قویه

اگه ضعیف باشه مثلا مریض باشید یا بچه و سالمند باشه خطرناکه

بعدم خدایی نکرده اتفاق یبار میفته

چند بار گرم‌کردن غذاهایی مانند ماکارانی و برنج  تکثیر باکتری باسیلوس می‌شود. البته باید دانست که این باکتری در ماکارانی  خام وجود ندارد. آرش غفاری کارشناس تغذیه در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر) نوشت « به‌تنهایی نمی‌تواند  افراد شود و چند بار گرم‌کردن ماکارانی   در نهایت  مشکل گوارشی و اسهال شود.»

من امروز برا بارسوم گرم کردم خوزدم

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒

چرا قبلا یکی دو روز نگه میداشتیم گرم میکردیم میخوردیم هیچیمون نشد؟ یا حتا سرد میخوردیم ساندویچ ماکارونی

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
منکه دیگه درست نمیکنم

ماکارونی خودش مشکلی نداره خیلیم خوبه

موندش بده

من جدیدا بدنم خیلی ضعیف شده به دلایلی

و هرباررر که ماکارونی مونده خوردم به شدت حالم بد شد و اسهال شدم یکیشم همین الان

ماکارونیمونم مال الان نیست تاریخ تولیدش مال خیلی وقت پیشه بیشتر از یک سال پیش تا انقضاشم خیلی مونده

یکم دیر اطلاع رسانی را شروع کردی چهلم اون بچها هم رد شد ما هم ۴.۳وعده ماکارونی خوردیم بعدش

دیگه من حرفی ندارم یه سرچ ساده گوگل کافیه واسه دونستن اینا

بعدم اتفاق جدیدی نیست مورد مرگ بر اثر ماکارونی چندبار تا حالا گزارش شده یکیشم مال بیست سال پیشه