2777
2789
عنوان

اون چهل سالشه من بیست سه سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 47 پست
همینو بچسپ والا بری با این بچه قرتی ها که چی بشه

والا بخدا اخرم برات ناز بیان واقعا پسره همه چی تمومه چیه پسرای امروزیی شلوار میپوشن ده برابر سایزشون پاچه داره اینارو میبینی کیف میکنی اخه خیلی هم باشخصیته

این برا پر بازدیدی یا راسته؟!

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه اینا فقط الان قشنگه، چندسال دیگ تبدیل میشی به پرستارش عزیزمخواهرشوهرمو دیدم که میگم، تازه اختلاف ...

عزیزم عمر کدتاه شاید من زودتر از اون مردم ولی ادما تا پنج سالگی عمر مفید دارن منم اون موقع ۳۳سالم شده ترجیح میدم حتی تو این ۱۰ سالم که شده جوری زندگی کنم که حسرت نداشت باشم کنار ادمی باشم که سرم بلند باشه کنارش اینقد اون ۱۰ سال برای من میشه جزو بهترین روزای زندگیم 

☹️☹️☹️بقران همینجوری تصمیم میگیرید بعد تاپیک میزنید ک محبت بلد نیس خیانتکاره همش خابه خستسدگ نمیگید ...

چه ربطی داره به سن خیانتو هر ادمی ممکنه بکنه من تمام اخلاقاشو سنجیدیم

راسته

عه خوب پس مشاور برو

ببین اون‌چطور شخصیتی داره که دنبال دختر ۲۰ سال کوچیکتر از خودشه

شاید سلطه جو باشه

شاید مشکلات دیگه

شایدم نه

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
چه ربطی داره به سن خیانتو هر ادمی ممکنه بکنه من تمام اخلاقاشو سنجیدیم

ده سال دگ تو اوج جونیته ۲۰ سال دگ تاز استارت زندگیت میخوره ایشون باید با عصا امرار معاش کنه ولمان کنید بابا اع

همه چی شد پول پولدار دماغشو بکشه بخاطر باز شدن سینوسشه فقیر بخاطر اعتیاد فقیر سن بالا بدبخت بوده ک تا الان مجرد مونده بی عرضه بوده ولی مرد پولدار سن بالا با پرستیژه و کوهی از تجربه و جذاب

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

عزیزم عمر کدتاه شاید من زودتر از اون مردم ولی ادما تا پنج سالگی عمر مفید دارن منم اون موقع ۳۳سالم شد ...

اولا این ادم فرشته هم باشه شما نباید به زندگی باهاش انقدررررر خوشبین باشی ک فکر کنی هیچچچچچ گونه مشکلی قرار نیست باهاش داشته باشی

دوما اون ۱۰ سال کمتر از یه پلک زدن میگذره.. ۳۳ سال سنیه ک شما بخوای بیوه بشی یا شروع به پرستاری بکنی؟؟

اگر خودت لایق همچین زندگی ای می بینی انجام بده عزیزم

و درضمن حتی اگر خودتو لایق این زندگی می بینی اصلا حق نداری بچه ای توی اون زندگی به دنیا بیاری چون هیچ بچه ای دوست نداره ۵۰ سال با پدرش اختلاف سنی داشته باشه و توی ۱۰ سالگی یتیم بشه

ببخشید ولی افکارت خیلی سطحی هستن راجب زندگی، بنظرم کلا فعلا ازدواج نکن با هیچ ادمی، تا وقتی ک افکارت پخته تر بشن و واقعا متوجه بشی مفهوم زندگی یعنی چی

ده سال دگ تو اوج جونیته ۲۰ سال دگ تاز استارت زندگیت میخوره ایشون باید با عصا امرار معاش کنه ولمان کن ...

من ترجیح میدم اون ۱۰ سالیم که کنارشم زندگیم کیفیت داشته باشه ادم نه خیر اصن اینطور نیست خیلیم سرحاله بعید بدونم تا ۳۰ سال دیگه ام از پا بیوفته بعدشم بیوفته ادمی که عاشق باشه هرچی بشه کنارش میمونه چه ربطی داره اخه الان عاشق یه فقیر ۴۰ سال میشدم میگفتی عشقه

اولا این ادم فرشته هم باشه شما نباید به زندگی باهاش انقدررررر خوشبین باشی ک فکر کنی هیچچچچچ گونه مشک ...

عزیزم اولا دور از جون بعدشم از کجا معلوم من زودتر نمردم من ترجیحا میدم اون ۱۰ سال زندگیم کیفیت داشته باشه کنار ادمی که دوسش دارم باشم قطعا مطمئن باش هیچ بچه ایی نمیارم چون ترجیح میدم کنار هم زندگیمونو بگذرونیم

من ترجیح میدم اون ۱۰ سالیم که کنارشم زندگیم کیفیت داشته باشه ادم نه خیر اصن اینطور نیست خیلیم سرحاله ...

گفتم گ شما دقیقا همونایی ک ب حرف هیچکس گوش ندادن بعدش تاپیک زدن گ همه مردا اشغالن دور از جونشون و.....

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤