2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد مادرای سن بالا با بچه بزرگ بازم بچه بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 139 پست
این تفاوت سنی در نسل های آینده خیلی عادی میشه... اون قدیم بود که پونزده سالگی سه تا بچه زیر بغلشون ب ...

احتمالا

ولی واقعا خوب نیست؛ همکلاسی خواهرم سن پدر مادر خیلی بالا بودن متاسفانه باباش فوت میکنه، مادرشم سنش بالا بود کم انرژی 

بچه بینهایت افسرده بود

پدر و مادر جوون یه چیز دیگس

واقعا خودخواهیه توی سن خیلی بالا بچه دار شدن

الان خودم می‌بینم واقعا به عنوان بچه اول که جوون ترین حالت پدر و مادرم رو دیدم، جوونی هزاران تفاوت داره با سن بالا اصلا قابل مقایسه نیست

تو سایتی ک با احترام با احترام ۸۰ درصد ادما بی فرهنگ و بی سوادن مطرح کردن همچین موضوعی بازخورد منفی ...

من متاسفانه خاله و دایی هامم اینطوری شدن

پدر سن خیلیی بالا

هنور تروما هاش رو دارن

چه از یتیم شدن توی ۱۶ سالگی که پرستاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست عزیز بچه ی کیسه خیار و گوجه نیست ، ی انسانه ک با شما زندگی میکنه و تصمیمات زندگی شما مستقیما رو ...

حالا من یه بچه رو بزرگ کردم مثلا به یجا رسوندم سر و سامونش دادم دلم یه بچه دیگه میخواد 

بزرگ کردن بچه ی بچم که وظیفه ی من نیست 

من متاسفانه خاله و دایی هامم اینطوری شدنپدر سن خیلیی بالاهنور تروما هاش رو دارنچه از یتیم شدن توی ۱۶ ...

دقیقا باید تجربه کنی تا بفهمی چ دردیه

نامزد منم از من ۴ سال بزرگتره ولی خواهرش از مامان من ۲ سال بزرگتره

همیشه میگه من تو سن کم پیر شدم با مامان بابام چون همیشه ی پاشون بیمارستان بود و هیچوقت باهاش جوونی نکردن

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

حالا من یه بچه رو بزرگ کردم مثلا به یجا رسوندم سر و سامونش دادم دلم یه بچه دیگه میخواد بزرگ کردن بچه ...

اره درسته وظیفت نیست اینو قبول دارم

بعضی دخترای متاهل سر مادرشون خیلی زرنگی در میارن

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

چند روزه که سایت کلا شده تعیین وتکلیف دختر متاهل خانواده برای مادرو پدرش🤦‍♀️😂

خب اخه تو بچه دار شدی توقع داشته باشی مادرت تو بزرگ کردن بچه کمکت کنه به نظرم درست نیست اگه کمک کنه لطفشه نه وظیفش توام میدونستی که بچه بزرگ کردن و زحمت و تر و خشک کردن داره با اگاهی از همه اینا بچه اوردی 

نمیفهمم مسئله عجیبیه برام😂

دقیقا باید تجربه کنی تا بفهمی چ دردیهنامزد منم از من ۴ سال بزرگتره ولی خواهرش از مامان من ۲ سال بزرگ ...

دقییقا

اصلا جای دفاع نداره، نه اینکه عیب بدونیش 

ولی خودخواهی خالصه

اون بچه واقعا همیشه این حس رو داره اگه پدر مادرش بمیرن چی اگه مریض بشن چی

والدین جوون نعمتن واقعا 

من مامانم بچه اول بود؛ بازهم پدرش پیر بود همیشه میگه کشتی کسی بهش میگفت پیری انگار یه سیلی میزدن به من( مامانم)

بعد مقايسه میکنن بچه ها والدین خودشون رو با بقیه

خودخواهیه

اره درسته وظیفت نیست اینو قبول دارمبعضی دخترای متاهل سر مادرشون خیلی زرنگی در میارن

خب منم با داییم سه سال اختلاف سنی دارم نه تنها مشکلی نبوده بلکه برام همبازی بوده الانم بیشتر از دایی حکم داداشمو داره چون با تو سر و کله هم زدن بزرگ شدیم 

به نظرم اگه همچین موضوعی پیش بیاد انقدرررر مشکل بزرگ و وحشتناکی نیست که بخوای زندگیو به کام خودت و بقیه تلخ کنی

دقییقااصلا جای دفاع نداره، نه اینکه عیب بدونیش ولی خودخواهی خالصهاون بچه واقعا همیشه این حس رو داره ...

خب مگه ماها که پدر  مادرمون ۲۰ سالگی مارو اوردن این ترس نبوده؟؟ خیلیا هستن مادرو پدر جوونشونو از دست دادن  ربطی نداره واقعا  

🌷✨️
دقیقا باید تجربه کنی تا بفهمی چ دردیهنامزد منم از من ۴ سال بزرگتره ولی خواهرش از مامان من ۲ سال بزرگ ...

باز خوبه مسئولیت پذیر بار اومده تفریح جوونای الان چیه؟؟  

یا رفیق بازی یا عرق خوری و دختر بازی _فکر میکنی بااین تفاضیل مرد زندگی میشد و قبول میکرد ازدواج کنه؟ 

🌷✨️