2777
2789
عنوان

چطور خودمو قانع کنم که زود بخوابم

22 بازدید | 4 پست

هر شب نزدیک صبح تازه میخوابم و ظهر از خواب پا میشم

انگار اصلا نمیتونم تغییر بدم از چرخه رو

یعنی اگر زود برم بخوابم خوابم‌ میبره ولی یه انرژی جلوی منو میگیره که زود بخوابم

حتی اگر از خستگی زیاد چشمام و سرم درد بکنه بازم بیدار میمونم تا صبح . انگار میخوام خودمو آزار بدم

چطور خودمو قانع کنن که باید بین بازه ۱۰ تا ۱۲ بخوابم؟!

خوب واسه نماز صبح که باید بیدار شی.پس باید زودتر بخوابی

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم باید اول ببینی عادت های بدتت چیه برای خودتت یک لیست کن و بعد بگو حالا چیکار کنم این عادت ...

تاثیر نداره هزار بار مینویسم ولی اصلا عمل‌نمیکنم😩قبل خیلی خوابم منظم بود قبل ۱۲ میخوابیدم قبل ۸ پامیشدم ولی الان نمیدونم چرا اینطوری شدم 

تاثیر نداره هزار بار مینویسم ولی اصلا عمل‌نمیکنم😩قبل خیلی خوابم منظم بود قبل ۱۲ میخوابیدم قبل ۸ پام ...

خوب شما انگیزه ندارید هدف ندارید گلم شما یک جوری شده که عادت کردی با این کار باید کنارش بگذاری و یک گروه هست  بهت پیشنهاد میکنم بیای و گزارش کار بدی مهم نیست که شما کنکور ی نیستید مهم اینه که شما وقتی گزارش کار میدی و یک زمان مرید می خوابید برای مثال ساعت ۱۱ باید بخوانید حتی خوابتون نمیاد میرید دارز می‌کشد و هر چه دوست داری میگی گوشی رو نمی‌بری که نگاه کنی مثل ذکر زمزمه می‌کنی  یا هر کار دیگری بعد خودتت چشمت ذهنت خسته میشه و حتی میتونی در یک دقیقه پلک بزنی و خوابت مبگیره 

اینم لینک 

https://t.me/+QE89ex0y-2hlNWI0