2777
2789
مرسی عزیزم انشاالله دردعمومی توکل بدن استخون درد و درد مفاصل اوایل خیلیییی شدید بود الان ۴۰درصد بهتر ...

چرا اینقدر طولانیه 

دوره این بیماری مگه چقدره

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا اینقدر طولانیه دوره این بیماری مگه چقدره

اگه همون اول ک بگیری متوجه بشی بین ۱ماه تا۶ماه یا۱سال ولی اگه کهنه و مزمن بشه معلوم نیست انقدر باید داروبخوری رعایت کنی تاوارد فاز خاموش بشه چون همیشه توبدن باکتریش میمونه بستگی به بدن هرفردی هم داره

اگه همون اول ک بگیری متوجه بشی بین ۱ماه تا۶ماه یا۱سال ولی اگه کهنه و مزمن بشه معلوم نیست انقدر باید ...

ان شاءالله که خدا کمکت کنه و از توی جونت بره

حتما هر روز دعای نور رو بخون، ایات آخر سوره حشر که با لو انزلنا شروع میشه بعد از نمازات بخون

به امید سلامتی کامل 🌹❤️🌹

ان شاءالله که خدا کمکت کنه و از توی جونت برهحتما هر روز دعای نور رو بخون، ایات آخر سوره حشر که با لو ...

ممنونم عزیزم ازتوصیه هاتون سلامت باشید .حتما میخونم . لطفا برام دعاکنید خیلی مریضیه بدی هست درنوع خودش🙏

ممنونم عزیزم ازتوصیه هاتون سلامت باشید .حتما میخونم . لطفا برام دعاکنید خیلی مریضیه بدی هست درنوع خو ...

باسه چشم حتما

کلا مریضی که مزمن بشه، رنج آوره

خدا ان شاءالله بحق امام زمان علیه السلام شفا بهت بده

یه چیز دیگم یادم اومد خیلی مجربه 

تونستی مقید بشو انجامش بده تا سلامتی کامل

یه دعتست از امام صادق علیه السلام بعد از نماز صبح

الان برات میفرستم 

سعید بن ابی الفتح بن الحسن القمی می گوید: من دچار مرضی شدم که پدرم مرا به بیمارستان برد و پزشکان بعد از بحث و بررسی گفتند که شفای این مرض فقط در دست خداست. من محزون و با قلبی شکسته برگشتم و به کتابی از کتابهای پدرم دست یافتم که پشت آن نوشته شده بود که امام صادق علیه السلام از پدرانش علیهم السلام و آنها از حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله نقل کرده اند که فرمود: هر کس مرضی داشته باشد و بعد از نماز صبح چهل مرتبه این ذکر را بگوید: بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِینَ حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکِیلُ فَتَبارَکَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخالِقِینَ وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیم‏ و بعد با دستش بر آن بمالد خداوند تعالی آن مرض را بر می دارد و شفا می دهد.

پس من تا اذان صبح صبر کردم، بعد از بجا آوردن نماز صبح چهل مرتبه آن را تکرار کردم و با دستم بر مرض مالیدم، خداوند آن را برطرف کرد، در حالی که ترس برگشت آن را داشتم بر جای خود نشسته بودم و تا سه روز این گونه بود و بعد پدرم را با خبر کردم و او شکر گذاری به درگاه حق تعالی کرد.

سپس این قضیه را برای بعضی از اطباء حکایت می کرد، کافر ذمیی بود که مرا دید بعد از این دید مریضی من خوب شده حکایت را برایش تعریف کردم، مسلمان شد و گفت « اشهد ان لا اله الا الله و ان محمدا عبده و رسوله

📚بحارالأنوار ج : 92

باسه چشم حتماکلا مریضی که مزمن بشه، رنج آورهخدا ان شاءالله بحق امام زمان علیه السلام شفا بهت بدهیه چ ...

ممنون چشم حتما میخونم خیلی محبت کردین . انشاالله سلامت و برقرارباشیددوست عزیز🙏💐💐

درجه تب مالتت رو چنده دارو چی خوردی چند وقته دارو خوردی

۱ساله دارو میخورم 

ریفامپین و داکسی سایکلین گاهی بجاداکسی سایکلین سیپروفلوکساسین و کوتریماکسازول ولی ریفامپین ثابت بود کنارش پردنیزولون ک‌کورتون هست واس رماتیسمه هم بهم داده دکتر چون واس من مزمن شده دیر تشخیص دادن وگرنه درجه تب مالتم بالانیس ۲تای اولی ۱/۱۴۰ اخری ۱/۱۲۰ الانم انتی بیوتیکا چندماهه قطعه فقط پردنیزولون میخورم