2777
2789
اونایی که راست میگن پز هم بدن اشکال نداره خدا بیشتر بهشون بده و دل همه را شاد کنه. اما امان از دروغگ ...

دقیقا من حتی از اونایی هم که پولدارن و اما فقیرنمایی میکنن متنفرم ، از اینکه نسبت به بقیه حس دلسوزی دارن یا فکر میکنن همه حسودشون هستن بدم میاد😑 

کتاب بخونید خیلی خوبه📚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهار خانوم

عکس غذا میذاش؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من الان تو تاپیکش بودم 

واسه من سوال بود که چیکار کرده که انقد بحثش گرم شده منتها دیدم خیلی جنجالی شده ماجرا تاپیک نزدم بپرسم

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

ها زیاد دیدم ولی کامنت نمیزارم ولش کن اهمیتی نمیدم💜😂

گفتم تو آخه فشاری بودی بخاطر اون 

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 
مصیتاپیک اخرشو ببینید میفهمید همه چیو

واااااااااا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔