2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو ساکت

اع سلام چند وقت نبودی روم ریپ بزنی توهین کنی نگران شدم 😂

عادت کردم به ریپات

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

خدایا شکرت هموطنام دارن و پز میدن

پشت این کامنت یه قلب بزرگ و مهربونه😍😘❤

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

آخه می‌خوام بدونم(فضول نیستم اما خب)😭

نه عزیزم کنجکاوی 😂😂😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

وسطای تاپیک داشتن میگفتن که چه حسی نسبت به کاربریشون پیدا میکنیم منم کنجکاو شدم بدونم کسی هست کاربری منو بشناسه یا چه حسی از کاربری من میگیره؟ 😅

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

چه قضیه یهای چی شده

تاپیک پز دادن زده شد

خیلیا منظر اسی رو فهمیدن کیو‌میگه

هیچی دیگه جنگ شد

و اون طرف که میگن پز میدی میخواست بره ولی موند و....