2777
2789
عنوان

درمان افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 45 پست
بچع ها کسی فلوکستین ۲۰ خورده؟؟؟چجوره؟؟برا چیه؟؟خوبه؟؟عوارضش؟؟

آره گلم من خوردم ،اولش حس می کردم دارم خفه میشم ،بعدش پوستم الکی کبود کرد و یه دستم خشک شد .بعدش هم شدید عصبی شدم می خواستم به خودم آسیب برسونم حتی شوهرم زدم ،نخور خیلی مزخرفه به خدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلومه ک افسرده ای چون با مردم دعوا داری من یمدت افسردگی داشتم فک میکردم همه دشمنن باهام

خودم دارم میگم دیگه همه چیز رو بد برداشت میکنم دید منفی دارم اوضاعم کلا داغونه روز به روز هم افسرده تر میشم و هیچ کار مفیدی هم نمیکنم و کلی عادت مسخره دارم هر کی منو میبینه خودش متوجه افسردگیم میشه 

خودت و مجبور کن به هرجون کندنی هم باشه کار کنی بایددددد کار کنی که خسته بشی اینجوری دیکه افسردگی هم ...

من الان امتحان هام شروع میشه هفته بعد نمیتونم کار کنم باید درس بخونم که اونم ریدم 

خودم دارم میگم دیگه همه چیز رو بد برداشت میکنم دید منفی دارم اوضاعم کلا داغونه روز به روز هم افسرده ...

عزیزم حتما برو روانپزشک من رفتم ۶ ماه دارو خوردم خوب شدم

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
باید اول رفت پیش مشاور بعد اون ارجات بده به روانپزشک این جوری بدتر میشه همه چی

ببین نهایتش دکتر اعصاب هست دیگه ،اون بهت دارو میده ولی خودش میگه این داروها. رو نخور کاری برات نمی کنه خودت باید خودت خوب کنی ....پولی که می خوای بدی دکتر برو باهاش خرید کن یا کلاس ورزشی برو حالت خوب میشه .البته  مکمل منیزیم هم خیلی خوبه واسه افسردگی  چون افسردگی یه حالت میاره انگار خسته و منقبض شدی مکمل منیزیوم این حالت از بین میبره

بهش فک نکن موقعی که دیگه لازم نبود خود دکتر کم میکنه برات اگه واقعا افسرده ای و دکتر تشخیص داده مصرف ...

میگم ک برا استرس داد..

میگم‌آمپول کتورولاک ۳۰ رو میشه ت سرم زد؟؟؟۳ روز پشت هم دارم...نمیرم؟بلدی شما

من برای اولین بار به خانم دکتر زهرا امام مراجعه کردم، راستش خیلی استرس داشتم و نمی‌دونستم چطور می‌تونم مشکلمو باهاش درمیون بذارم. اما وقتی باهاش حرف زدم، دیدم خیلی مهربونه و دقیق گوش می‌ده. حس کردم واقعاً منو می‌فهمه. جلسه اول فقط حرف زدیم و از حس‌هام گفتم. بعدش یه برنامه بهم داد که کلی کمک کرد آروم‌تر بشم. واقعاً به نظرم یه روانشناس خوب و حرفه‌ایه.