2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جوابشو میبینی زودپزکه نیست موقعی جوابشو میبینی که اصلا انتظارشو نداشتی

دیگه طاقت ندارم پس کی پس چرا اینهمه خوبی کردم ب ادمای دورم جوابشو با بدی بهم دادن 

دیگه طاقت ندارم پس کی پس چرا اینهمه خوبی کردم ب ادمای دورم جوابشو با بدی بهم دادن

ازمن بیشتر خوبی کردی ازمن بیشتر محبت کردی ازمن بیشتر دل سوزوندی ازمن بیشتر کمک کردی به مردم ولی بااین حال یه مشکلی داشتم ۱۳سال جنگیدم اخرش خداحاجتمو داد هزیزم همه چیز به وقتش به هرکی خوبی میکنی بدی میکنه بزار بکنه خدای بالاسرت که هست میبینه نگران نباش خدا یه درو به روت ببنده هزارتاراباز میکنه خداخیلی بزرگتر ازاونی هست که مابنده ها فکرشو میکنیم نمیشه یه چیزو بهت تعریف کنم اون وقت اروم میشدی 

ازمن بیشتر خوبی کردی ازمن بیشتر محبت کردی ازمن بیشتر دل سوزوندی ازمن بیشتر کمک کردی به مردم ولی باای ...

دلم میخواد با شوهرم آشتی کنم دلم میخواد همیشه خوب باشیم با هم دلم میخواد این مریضی لعنتی دس از سرم برداره منم بچه دار بشم دلم میخواد😭😭😭