گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4270 عنوان نتیجه بی توجهیاش میشه این شاااات 595 بازدید | 63 پست از پنج شنبه تا الان وقت نمیکنه باهام حرف بزنهقبلا هر لحظه زنگ تماس پیام اس دیتالان هیچییییی خشکسالیهستین شات بزارم؟ کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون دیروز | 21:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shakilla_gh عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 148 خب بما چه! فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4270 کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4270 کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
دژم1828 عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 161 خب تا اینجا که خوب بوده عذرخواهی کرده به امید قبول شدن کنکور امسال و بازگشت و رسیدن به عشقم
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4270 بعدشو ترکی تایپ کردیم بزارم متوجه نمیشینگفت اینارو نگو گفتم باشگفتم چشم گفتی خسته شدی گفتم اره گفت یادت میدمگفتم نه نمیشه ک الزایمر گرفتم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4270 بعدشو ترکی تایپ کردیم بزارم متوجه نمیشینگفت اینارو نگو گفتم باشگفتم چشم گفتی خسته شدی گفتم اره گفت ی ... گفتم تظاهر به الزایمرچون یه سری حرفا رفتارا یادم میموند دق میکردمگفت میشه با نیش کنایه حرف نزنیگفتم من منظورم کلیه منظورم تو نیستی کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 4270 گفتم تظاهر به الزایمرچون یه سری حرفا رفتارا یادم میموند دق میکردمگفت میشه با نیش کنایه حرف نزنیگفتم ... گفت نه منظورت دقیقا منمگفتم منظورم تو نیستیتو میگی نه منظورم تو بودیلابد کاری کردی کار بدی کردی که حرفو ب خودت میگیریاون کارو انجام نده تا حرف بهت برنخوره کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون