2777
2789
بخاطر موقعیت خانوادگی و معاشرت برای دختر خاستگار میاد مثلا من داییم سرشناسه بازاری و با اعتبار کلی آ ...

بقران مجید باباش ایناهم خیلی بااعتبارن   قسم خوردم که بفهمی همه چی تمومه  اما به طرز عجیبییییی   حتی یه دونه هم گفت نداشتم😐 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون خداهمه چیزویکجانمیده همیشه یک جابلنگه این قانونه

این به لحاط عمومی همه چیش خیلی خوبه  قیافه موقعیت خانوادگی تحصیلتت  اخلاق   شعور  واقعا اگر پسر بودم میگرفتمش😐

پشمام ریخته میگه هیچ کس تاحالا خواتگار همچین دختری نودع

😂 والله چند نفر تو فامیل داریم هندز ۲۵ نیست دوبار ازدواج کرده دوباره طلاق الان داره با یه پسر مجردی ...

بعضی دخترها به قدری توقع دارن اقایون میکشن کنار دسته دو میگیرن بدونه دردسر تازه بعضی هاشون وسایل خونه راهم میارن 🤣🤣

اماده اماده 

اکثر دختر و پسرایی که خیلی سطح بالایی دارن به قوا معروف همه چیز تمومن به راحتی نمیتونن ازدواج کنن هیچکس اعتماد به نفس نداره که بهشون پیشنهاد بده

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
بقران مجید باباش ایناهم خیلی بااعتبارن قسم خوردم که بفهمی همه چی تمومه اما به طرز عجیبییییی حتی ...

کسی خودش در حد اون نمیبینه

من دیدم ی دختر با کمالات باخانواده خواستگار نداشته چرا چون میگن فلانی ک حتما جوابش منفیه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
😂 والله چند نفر تو فامیل داریم هندز ۲۵ نیست دوبار ازدواج کرده دوباره طلاق الان داره با یه پسر مجردی ...

قبلا گفتم بازم میگم 

اون پسر مجردی ک میره مطلقه میگیره نه مجرد

خودش یه گیر و گور بزرگ و نقطه ضعفی داره ک میخواد با یه لول پایین‌تر ازدواج کنه و زن مطلقه بخاطر مطلقه بودنش مجبوره بساز تر باشع

مجبوره قانع باشع

مرد اگ بد باشع زنی ک ازدواج دومشه ساکت میمونه میگه ازینم جدا شم برام بد میشه آبروم میره 

پس این زن همه جوره تحمل میکنه

تو خود این سایتم من زیاد دیدم خانم شوهر افتضاحی داشته ولی تحمل میکنه چون ازدواج دوم یا سومشه

اکثر دختر و پسرایی که خیلی سطح بالایی دارن به قوا معروف همه چیز تمومن به راحتی نمیتونن ازدواج کنن هی ...

متوجه نشدم یعنی پسر جرات جلو رفتن نداره؟ مگه جدات میخاد؟ بالاخره  هرخواستگاری که قرار نیست بله باشه که

منم همینم خواستگار ندارم همه تعجب میکنن حتی زن داداشم میگه خیلی جذابی چجور هیچ مردی ازت خوشش نمیاد☹️خجالت میکشم ازهمه هعع

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️