2777
2789
عنوان

خیلی بهم برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 44 پست
ولش کن‌درکی‌نداره از این‌چیزا بهش بگو‌خیلی درکت پایین خودتم‌ناراحت‌نکن

من اصلا اهل گیر دادن و غر زدن تو این تایم نیستم ، خیلی معمولیم بعدم خودش اسرار کرد جی شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی حالم گرفته شد بخدا من کم خونم شدید بعد خیلی حالم بد میشه توی این تایم بیمارستانی میشم بعد خیییی ...

شاید حالش بد بشه وسواس دارن بعضیا. اما نباید میگفت. اگر بدونه باهاش قهر میکنی و زر زیادی عواقب داره براش این کارا رو دیگه نمیکنه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
چه بی‌شعور بوده باز اونبعد بگو خب بیخود میکنی اصرار میکنی مرتیکه خر! اه اعصابم له شد... مگه پریود شد ...

من اصلا خیلی وسواس دارم تو این تایم زیاد حموم میکنم بو ندم خیلی میترسم به خودم نمیدونم چرا

من اصلا خیلی وسواس دارم تو این تایم زیاد حموم میکنم بو ندم خیلی میترسم به خودم نمیدونم چرا

ببخشید عزیزم ولی وقتی خودت نسبت به بدن خودت ایمن نیستی چه توقعی از طرف مقابل داری. منم وسواس دارم ولی در طول پریود مگه یک بار برم حموم که البته باید این رو در نظر بگیریم بالافاصله قبل از این که پریود بشم میرم حموم، یعنی همون روز ولی دیگه این که توی یک هفته دائم حموم باشی جالب نیست. 

دختره به من گفت عادت ماهانه م من بلند شدم با یه صندوق عقب پر از میوه و آبمیوه و غذای مورد علاقه ش و خوراکی و تنقلات و آجیل و یه دسته گل و یه کادوی غیرمنتظره رفتم پیشش که حالش خوب بشه.....همون برگشت به من خیانت کرد😂😂😂