2777
2789
عنوان

پاگشای عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 25 پست
خب وسط ش بدین که باز کنه ببینه ولی کاش هدیه به سلیقه ی خودتون نخرید ، من طفلک اصلا کادوهامو دوست ند ...

آره مغازه دارش آشناست برای همین کادو گرفتیم، میتونه عوض کنه

❤ عاشق رادیو چهرازی، علی، حبیب، جمشید و دلبر ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم پولشو میدم ولی آدم دیگه کادو رو انتخاب نمیکنه😁

ببین مثلا خانواده ی همسر من نفری یک میلیون کادو ی پاگشا دادن تعدادشون هم زیاد بودن میشد با همون پول ما یه وسیله ی خوب بخریم چون جهیزیه کامل بود میتونستن بهمون کمک کنن ولی خب هر کس یه جیزی خریده بود که به سلیقم  و سبک خونم هم نمیومد حالا هم ناراحتن که چرا وسایلشون نیست 

خوب اگه ناراحتن پولشو میدادن خودتون یه چیزی میگرفتین

همین دیگه . مادربزرگ من سال ۸۵ ، ۷۴ سالش بود که فوت شد کادو فقط پول و طلا میداد میگفت عروس خودت برو خرید ، اینا همینقدر شعور نداشتن هر چی تو خونه داشتن و نمیخواستن و دادن یا لشغال خریدن 

همین دیگه . مادربزرگ من سال ۸۵ ، ۷۴ سالش بود که فوت شد کادو فقط پول و طلا میداد میگفت عروس خودت برو ...

خدا رحمتشون کنه منم کادو پاگشا طلا گرفتم بنظرم طلا و پول بهتره تا وسیله خونه آدم شاید خوشش نیاد ازش یا مثلشو داشته باشه

خدا رحمتشون کنه منم کادو پاگشا طلا گرفتم بنظرم طلا و پول بهتره تا وسیله خونه آدم شاید خوشش نیاد ازش ...

اون زمان ارزون بود الان توقعی نیست ولی خب حداقل عروس بتونه عوض کنه خوب میشه