2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو این دنیا اونایی که نماز می خونن از سر عادته مومن واقعی که شما نوشتی هم کم پیدا می شه خیلی ها نماز ...

کسی که بره دنبال دلیل نماز خوندن و با تمام وجود درک کنه علتش رو نماز رو با حضور قلب فراوانی میخونه نماز درست باعث پیشگیری از هر زشتی و گناهی میشه .

ویدا کردن این آدمها کار سختی نیست 

کسی رو دیدی نماز میخونه ببین اخلاقش چطوره ببین چطور با نامحرم نگاه می‌کنه دروغ میگه؟متکبره؟ اگر بله پس اون مومن واقعی نیست مسلمان هست ولی مومن نه

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

واقعا؟؟ کجا نوشته

من از صحبتهای یک روحانی شنیدم مجازات آدم بی نماز رو می گفت

چه خوب می گفت .اگه چند روز از همسایه تون یه چیزی رو بخواهین بالاخره به شما جواب رد میده ولی خدا که بی هیچ چشمداشتی کلی نعمت بهمون داده ،لایق ستایش نیست

هیچ اخلاق وتربیت خانوادگی ،انسانیت نمی شه

من میگم نماز و ایمان همه چی با خودش میاره شما یه ساز دیگه میگی میزنی گلم .

موفق و موید باشید انشالله 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من یک حاجتی دارم خدا نمیده حتی نماز هم خوندم جواب نگرفتم

مداومت کنین. تلاش کنین به خدا نزدیک بشین با انجام واجبات و دوری از گناهان. هرچی بیشتر به خدا نزدیک باشین دعاهاتون به اجابت نزدیکتره.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اخه من مسیحی هستم اعتقاد به خدا و امام علی مسلمان ها ندارم

هرکی عقاید خودشو داره..همون مسیح ک بهش معتقدی اونم بنده خداست ..استغفرالله مسیح ک خدانیست 

من ازخدا هرچی خواستم بهم داده قربونش برم حتی چیزایی ک تو ذهنم بوده و ب زبون نیاوردم بهم داده فقط خدا خدا خدا

شکرش