2777
2789
عنوان

بابام گفت تا بهار شوهر کن😐

141 بازدید | 11 پست

بین بحث و دعوا گفت همه هم سناتون بچه دارن،تا بهار وقت دارین برین سرخونه زندگیتون،چن بار گفت منم اعصاب ریخت بهم پاشدم رفتم

حالا جلو خودمو گرفتم نه که شماها مهمونی،عروسی،عزا،خیلی میرین مردم ببین منو،مثل مادر فلان و فلان زرنگین و...همیش خونن از اسمون پسر و مردم منو ببینن

تقصیر من هرکی خاستگارم بود شل وکور بوده؟؟

اه دیگه مخم نمیکشه،حالا هیچ جام تنها نیمرما ،بخدا دیدم جایی یه گوشه ای تنها بودم یکی فرکانسی نخی چیزی داذه،

پس من چجوری ازدواج کنم پس ،

۳۱سالم،کوچیکتر از منم بچه داره،خیلیم خوشبختن 

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو تا بهار سعی میکنم یه دوس پسر بگیر پیدا کنم

😂بخدا تو اینم شانس ندارم بعد بوقی یه عتیقه اومده دایرکت داره ازفشارجن.سی میترکه

جا تو بودم تو کوچه هم میخوابیدم ولی پامو دیگه اون خونه نمیذاشتمهه چه پدر نمونه ای ایول بهش😏

نه خوبه بابام،از یه چی دیگه عصبانی بود،کلا هم دوست داره منم ازدواج کنم،حقم داره همممممه اطرافمون ازدواج کردم،خودمم اذیتم🥲

نه خوبه بابام،از یه چی دیگه عصبانی بود،کلا هم دوست داره منم ازدواج کنم،حقم داره همممممه اطرافمون ازد ...

بابای من همچین حرفی بزنه از چشمم میوفته واقعا

احساس میکنم بابات میخواد نون خور کم شه🫤

بابای من همچین حرفی بزنه از چشمم میوفته واقعااحساس میکنم بابات میخواد نون خور کم شه🫤

نه😂میخواد دست بجنبونم،فکر کرده پسر ریخته

راوی منظورت معرف؟؟نه خوشم نمیاد یعنی خجالت میکشم

چرا خجالت بکشی این چه حرفیه من خودم مشهدم تو مشهد خیلی از خانما برای این که ثواب داره نقش راوی رو دارن دختر پسرای مجردو به هم معرفی می کنن البته به خانواده هاشون ،ما برا داداشمون به راوی سپردیم یه دختر خوب معرفی کرد با شرایطی که می خواستیم