2777
2789
عنوان

کادوی اولین سالگرد ازدواج شوهر به خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر توان خرید نداره که از کجا بیاره بنده خدا این کف دست بیا مو بکن

توان به کنار، آخه ما رسممون فقط سال اول بود ولی بعضیا اینجا میگن هر سال کادو میگیرن، میخواستم بدونم چطوریه

شوهرم همه مناسبتا طلا میداد تو این ۴سال ازدواج کردیم همشم خود میخرید سوپرایز میکرد ولی با این گرونی طلا واقعا ظلمه امسال تولدم کیک وگل خرید کادو هم پول داد 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
نه یه کیک بگیرید برید فرمالیته من خواهرم چهارساله عقد بودن و هرسال رفتن فرمالیته بعد چهارسال رفتن خو ...

آخه ما الان مخارج جهیزیه و رهن خونه و ۳ تا کالایی که با دوماده رو پیش رو داریم، دلم نمیاد هزینه عکاسی بدم فعلا🫠

توان به کنار، آخه ما رسممون فقط سال اول بود ولی بعضیا اینجا میگن هر سال کادو میگیرن، میخواستم بدونم ...

رسم ک نیست هرکس یجوریه مثلا شوهرم حتی ولنتاین هم گل میخره یاهمه مناسبتا کادو میده حتی عیدی هم میده درمقابل منم همینطورم ولی هستن اطرافمون کسایی ک حتی کادو تولدم نمیدن یاحتی تبریک هم نمیگن ب هم

شوهرم همه مناسبتا طلا میداد تو این ۴سال ازدواج کردیم همشم خود میخرید سوپرایز میکرد ولی با این گرونی ...

برای منم مناسبتای قبلی طلا گرفت خودش، ولی واقعا زیادی رفته بالا و ما در شرف رفتن سر زندگیمون هستیم برای همین الان انتظاری ندارم ازش

آخه ما الان مخارج جهیزیه و رهن خونه و ۳ تا کالایی که با دوماده رو پیش رو داریم، دلم نمیاد هزینه عکاس ...

مشکلی نیست که

اینا مهم تر هستن

عووو هنو قراره یه عمر سالگرد داشته باشین کلی وقت هس غصه نخور

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥

برای منم مناسبتای قبلی طلا گرفت خودش، ولی واقعا زیادی رفته بالا و ما در شرف رفتن سر زندگیمون هستیم ب ...

تو این گرونی واقعا طلا خریدن ظلمه ...خوشبخت باشین عزیزم ان شااله ب سلامتی برین سر زندگیتون 🥰😍..

مشکلی نیست کهاینا مهم تر هستنعووو هنو قراره یه عمر سالگرد داشته باشین کلی وقت هس غصه نخور

آره ایشالا، برای همین میگم بهش فشار نیارم که خاطره‌ی بد نداشته باشه و وقتی شرایط مناسب‌تر شد به امید خدا خودش مشتاق باشه برای این کارا

رسم ک نیست هرکس یجوریه مثلا شوهرم حتی ولنتاین هم گل میخره یاهمه مناسبتا کادو میده حتی عیدی هم میده د ...

منم به همسرم گفتم هر مناسبتی کادو نگیریم، عید و تولد و سالگرد عقد و روز مرد/زن کافیه، بقیه‌ش بهم تبریک بگیم یا یه کافه‌ای جایی بریم، تو خونه جشن بگیریم دو تایی و...