2777
2789
عنوان

توروخدا دارم سکته میکنم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 36 پست
اگه رابطه جنسیش با شما خوبه وزیاده به دلت بد راه نده اگه همیشه جایی که میره عطر می زنه به دلت بد راه ...

میدونی چون عطر نمیزنه شک کردم باور کن دوش گرفته بود انگار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری آخه با دوتا بچه کوچیک چه غلطی کنم

بچه هارو بزار خونه ی مادر خاهری دوستی چیزی تعقیبش کن یا تو گوشیش برنامه ای نصب کن که خودش نفهمه از گوشی و اینا زیاد سر در میاره ؟

بچه هارو بزار خونه ی مادر خاهری دوستی چیزی تعقیبش کن یا تو گوشیش برنامه ای نصب کن که خودش نفهمه از گ ...

نه خودمم سردر نمیارم خیلی نگرانم نمیدونم حقیقتو از کجا بفهمم اینم همش دروغ میگه

نه خودمم سردر نمیارم خیلی نگرانم نمیدونم حقیقتو از کجا بفهمم اینم همش دروغ میگه

ببین توی گوشیش یه برنامه شنود نصب کن هروقت نبود امتحان کن ببین کار میکنه وقتی رفت حمومی جایی یا وقتی خابه یا میتونی یکی بزاری تعقیبش کنه اگه خودت نمیتونی

ببین توی گوشیش یه برنامه شنود نصب کن هروقت نبود امتحان کن ببین کار میکنه وقتی رفت حمومی جایی یا وقتی ...

یعنی داره خیانت می‌کنه چقد دلم آشوبه اره تعقیبش میکنم

یعنی داره خیانت می‌کنه چقد دلم آشوبه اره تعقیبش میکنم

عزیزم نمیشه با یه نشونه گفت داره خیانت میکنه 

شاید واقعا کار داشته ولی باز شما یجوری تعقیب کن که نفهمه که اگه چیزی نبود بعدا شرمنده نشی میتونی اینستاگرامش رو هم بیاری رو گوشی خودت بدون اینکه بفهمه