2777
2789
عنوان

درخواست تعلیقی دائم🤍💕

| مشاهده متن کامل بحث + 8711 بازدید | 311 پست
مصی چی شده یهوکسی چیزی گفتهچرا جواب نمیدی

فعلا نمیرم

هیچی یه تاپیک بود

منو پزو

دروغگو

بدبخت

عقده ای

تازه به دوران رسیده

و لیستی از این دست صفات معرفی کردن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
همه میگن من خیلی وایب مثبت و پر انرژی و پر هدف و فلانم چی میگی شما؟ ی کامنت دلیم نمیتونم بزارم؟ باید ...

چه ربطی داشت الان؟

واقعا چه شخصیتیه؟

کلی مریضی به خودت نسبت میدی که چی بشه؟

یکم عزت نفس داشته باش

من خودمم زیر نظر متخصص اعصاب و روانم ولی دلیلی نداره که بیام تو تاپیکا اینجوری بگم

من اینو خواهرنه بت گفتم بد برداشت نکن...

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فعلا نمیرمهیچی یه تاپیک بودمنو پزودروغگوبدبختعقده ایتازه به دوران رسیدهو لیستی از این دست صفات معرفی ...

وای خیالم راحت شد🤦‍♀️وااای

کوشش تاپیکه

یکی لینکش بده

مصی

درسته اینجا خیلی فضای سم داره ولی نکن این کارو

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
وای خیالم راحت شد🤦‍♀️وااایکوشش تاپیکهیکی لینکش بدهمصیدرسته اینجا خیلی فضای سم داره ولی نکن این کارو

کلا قصد داشتم که برم

یادته صحبت کردیم گفته بودم بهت

ولی فعلا میمونم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
چه ربطی داشت الان؟واقعا چه شخصیتیه؟کلی مریضی به خودت نسبت میدی که چی بشه؟یکم عزت نفس داشته باشمن خود ...

عزیزم روانشناس تشخیص داده! چندین روانشناس.

روانپزشک ارجاعم دادن باید برم نمیرم و نمیخورم  نمیخوام قرصی بشم.

اعتماد به نفس چی؟ وقتی دارم اینا رو بگم ندارم؟

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

کلا قصد داشتم که برمیادته صحبت کردیم گفته بودم بهتولی فعلا میمونم

ازه یادمه

گفتم چی شد یهو انقدر بی خبر

میری کم کم برو نه یهویی

اگه میری باید ایدی تلگرامت و بدیااا

من‌نمیتونم باهات حرف نزنم مصی جون

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
عزیزم روانشناس تشخیص داده! چندین روانشناس.روانپزشک ارجاعم دادن باید برم نمیرم و نمیخورم نمیخوام قرص ...

وقتی داری چرا باید بگی داری؟

الان ندیدی  چه تاپیکی برا مصی زدن

تازه مصی بنده خدا چیزی نگفت

من بخاطر خودت میگم همه چیزتو نریز تو سایت

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
ازه یادمهگفتم چی شد یهو انقدر بی خبرمیری کم کم برو نه یهوییاگه میری باید ایدی تلگرامت و بدیااامن‌نمی ...

تگ شدی

وقتی داری چرا باید بگی داری؟الان ندیدی چه تاپیکی برا مصی زدنتازه مصی بنده خدا چیزی نگفتمن بخاطر خود ...

ن ندیدم چی ب مصس گقتن؟

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

خب شما زندگی رو ریختی تو سایت معلومه که یه عده حسودیشون میشه نیش میزنن نباید اهمیت بدی اونا همینو می ...

خب فرضا من عکس گذاشتم

این دلیل میشه رگباری بهم توهین کنن؟ 

به منم ایدیتو میدی؟

بله