2777
2789
عنوان

درخواست تعلیقی دائم🤍💕

| مشاهده متن کامل بحث + 8700 بازدید | 311 پست
اره ایدیتو بده حداقل اگر میخوای بری🥲💔 ن اصلا خوب نیستم ظاهری خوبم امضام و اینا ولی باطنی نه💔

بهت درخواست دادم

آیدیمو برات میذارم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

همیشه توی تاپیکات کاربر خاموش بودم نمیگم طرفدارتن یا خیلی دوست دارم نه 

ولی با اطمینان میگم اگه بری واسه همیشه برام نمادی از یه خانم ضعیف و ترسو باقی خواهی ماند

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکه بقیه پشت کاربر ها حرف میزنن خیلی جای تاسف داره 

ولی اینجا هم یه سایت و یه فضا مثل جاهای دیگه هس 

شما ناراحت باشی یا کسی ازت خوشش نیاد 

واتساپ رو حذف میکنی و میگی نمیخوام به کسی حس بد بدم؟؟؟ 

من خودم هزار جور حرف شنیدم ولی میبینم اخه اینا کین که من بخوام با حرفشون برقصم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

همیشه توی تاپیکات کاربر خاموش بودم نمیگم طرفدارتن یا خیلی دوست دارم نه ولی با اطمینان میگم اگه بری و ...

عزیزم🤍نمیدونم الان تصمیمم درسته یا نه

ولی خب حرف آخرتون برام تکان دهنده بود

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نی نی یار پشیمون شدم😬

الان نمیرم

درسته اینجا سایت عمومیه و همو نمیشناسیمدلی اینقدرام خودتو بدبخت نشون نده...

همه میگن من خیلی وایب مثبت و پر انرژی و پر هدف و فلانم چی میگی شما؟ ی کامنت دلیم نمیتونم بزارم؟ باید همیشه ادا شادا رو در بیارم؟

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

من گاهی تاپیکات رو می‌خوندم. خودم زیاد فعال نیستم اما حیفه که از سایت بریشخصیتت رو واقعا می‌پسندم کا ...

لطفته

من تلکرام دارم ایدیم و میذارم

نکردی که

چرا تگت کردم وایسا الان دوباره تگت میکنم

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤