2777
2789
عنوان

حتی دهه نودیا هم ازدواج کردن 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 107 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چرا نداری ؟ بخاطر اینه که دکتری دیگه 

این که جوابش سخت نیس 😂 

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              

چرا دروغ میگی🤣🤣🤣

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺
من معلم😕😕میشم بنظرت از لحاظ شوهر بازار کار داره؟😂😐😂😂😂😂

😂😂😂😂🤦چقد خندیدم 

هییییی😂

چرا انقد سخت میگیرید هاااا؟ واقعا بعضی از پسرا گناه دارن 

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
من معلم😕😕میشم بنظرت از لحاظ شوهر بازار کار داره؟😂😐😂😂😂😂

یا تحصیلاتشون پایینه می‌ترسن نه بگی

یا میگن حقوقش کمه  زحمتش زیاد و...

ولی خب ۶۰درصد با معلم خیلی موافقن

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
😂😂😂😂🤦چقد خندیدم هییییی😂چرا انقد سخت میگیرید هاااا؟ واقعا بعضی از پسرا گناه دارن

😂😂خوبه همیشه ب شادی 

حقیقتش من سخت نمیگیرم 

از نظرم طرف ماشین داشته باشه با حقوق ثابت حالا ده تومن اینا🥱

ولی میتونه اینارو نداشته باشه ولی من باید عاشقش باشم🥱😂