2777
2789
عنوان

حس ششمم قویه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 155 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شلوارم چه رنگیه؟ تیره یا روشنهمیشه بگی من ازمون چهارشنبه رو قبول میشم و به عنوان نیروی شرکتی استخدام ...

تیره هست درسته؟

بله ایشالله هم قبول میشید هم به صلاحتونه🌷

تیره هست درسته؟بله ایشالله هم قبول میشید هم به صلاحتونه🌷

آبی روشنه

ممنونم ان شاالله هرچی به صلاحه😍

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

میخای از راهه دور طوری تأثیر بزارم روت که دیگه از این حسا نکنی

هعییی خودم که حس نمیکنم اطرافیان میگن😂

ولی خداییش واسه خودم جالب بود که امروز واسه هر چی حدس میزدم درست در میومد مثلا مسابقه های تلویزیون و واسه اطرافیانم😂

مثلا والیبالی که عصر داشت میداد با اینکه ایران همش عقب بود و همه گفتن میبازه من گفتم میبره و درست در اومد و همینطور چیزای دیگه🥲