2777
2789
عنوان

خانوما تو خونه چجوری لباس میپوشین

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 39 پست
تو خونه همیشه ی شلوار گرمکن تو کرکی پامه با پاپوش تو کرکی چون پاهام همیشه یخپیراهنم یا تیشرت یا نیم ...

ولی کلا لباس برام مهم نیست ،بیشتر اهمیت میدم موهام چه مدلی باش 

بیشتر کش و گیر سر و این چیزا دقت میکنم مثالش همین امروز رفتم گیر خرگوشی خریدم فروشنده فکر میکرد برا بچم میخوام 

شاید باورش برات سخت باشه ولی عاشق دامن و پیراهن و سارافونم و توخونه هم این مدلی میگردم چون بیرون نمی ...

منم عاشق پیراهن و اینام ولی هم ندارم هم اینک جنس غیر نخی برام سخته

شما از کجا تهیه میکنی قیمتاشون چقدره

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم عاشق پیراهن و اینام ولی هم ندارم هم اینک جنس غیر نخی برام سختهشما از کجا تهیه میکنی قیمتاشون چقد ...

سخت گیر میارم خواهر سختتتتتتت

ولی جنس خوب میخرم

خیلی موقع ها میدم خیاط بدوزه 

خیلی موقع ها هم از اینستا 

از بیرون خیلی کم میخرم سلیقم اصلا از بیرون پیدا نمیشه

تاپ شورتکای ست جنس خوب و جذب 

دامن چسبان جنس لخت و نرم 

پیرهنای کوتاه جذب ،دامن گشاد نخی

لگ و تاپ

سرهمی کوتاه و بلند

کراپ شورتک لی کوتاهه کوتاه

لباس خوابای متنوعم میگیرم

خیلی برا لباس خونه خرج میکنم 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

سخت گیر میارم خواهر سختتتتتتتولی جنس خوب میخرمخیلی موقع ها میدم خیاط بدوزه خیلی موقع ها هم از اینستا ...

واییییی حتما لباسات خیلی قشنگن😍🤤🤤🤤

کاش عکس میذاشتی ازشون ایده بگیریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاپ شورتکای ست جنس خوب و جذب دامن چسبان جنس لخت و نرم پیرهنای کوتاه جذب ،دامن گشاد نخیلگ و تاپسرهمی ...

چ خوب منم خیلی دوس دارم اینجوری باشم

اگ انلاین میخری پیجشونو معرفی میکنی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ خوب منم خیلی دوس دارم اینجوری باشماگ انلاین میخری پیجشونو معرفی میکنی عزیزم

انلاین نمیخرم اصلا ب جنساشون اعتماد ندارم

چندتا مغازه های مختلفه خرید میکنم 

چیزایی ک دوس دارم‌تو این کانال تلگرامی هست اما تاحالا سفارش ندادم ولی خیلی از چیزایی ک داره رو از بیرون پیدا کردم

Zavaonline

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

انلاین نمیخرم اصلا ب جنساشون اعتماد ندارمچندتا مغازه های مختلفه خرید میکنم چیزایی ک دوس دارم‌تو این ...

اینجور لباسارو تو خونه میپوشم اونایی ک خیلی تورین تایمایی ک بچه ها خوابن میپوشم

ولی تاپ شلوارک و پیراهن اینا جلو بچه ها