2777
2789
عنوان

جواب سوالم با دخترای مجرده

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 24 پست

یعنی چی

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

اینجور داستانا ندارم مثلا کسی بام دشمن باشه یا عکسمو دست هرکی بدم 

اما اگر همچین اتفاقی بیفته از باعث و بانیش به جرم بردن آبرو شکایت قانونی میکنم

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکایت میکنم دهن همشونو سرویس میکنم.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

بچه ها انقدر شکایت شکایت نکنید طرف عکس دوستمو تو تلگرام گذاشته بود پروفایلش اخاذی میکرد

دوتا جرم همزمان

پیگیری نکردن

گفتن به سرور های تلگرام دسترسی نداریم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ب منم گفتن

متاسفم

سعی کن حداقل چکش نکنی که اعصابت بهم نریزه

بی شرفای روانی چی به سر مردم میارن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !