2777
2789
عنوان

چجوری صبح ها زود بیدار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغزتو گول بزن بگو صبح باید بیدار شم برم سرکار یا بیرون خرید کنم خلاصه هرکاری که میکنی تو مغزت به فکر ...

😂😂😂😂

باز زود بیدار شدن به کنار،وسطاش خوابم نگیره خوبه...

چشم،ممنون بابت وقتی که گذاشتید و راهنماییم کردید🙏

مسخره میکنی؟؟؟

بجای مسخره کردن بزرگ ترت ، درستو بخون که نمونی داخلش اینجوری خجالتم خوب چیزیه ،خوبی نیومده به ما

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ،قبل از ریپ زدنم امضامو بخون. کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

مسخره میکنی؟؟؟بجای مسخره کردن بزرگ ترت ، درستو بخون که نمونی داخلش اینجوری خجالتم خوب چیزیه ،خوبی نی ...

نه والا.

احترام خواستم بذارم،تشکر کردم.

شما اشتباه برداشت کردید=)

نه والا.احترام خواستم بذارم،تشکر کردم.شما اشتباه برداشت کردید=)

نه خواهش میکنم💗

خوب سعی کن شبا زود تر بخوابی که از اون ور ۶ پاشی

بنظرم ۶ پاشی تا ۱٠ بخونی بهتره تا ۹ بخونی تا یک

چون اون ساعتا بازدهی کمه .

و سعی کن دیگه ۷ ، ۶/۵ شروع کنی😃

قهوه هم خوبه ، خوردن صبحانه مقوی فراموش نشه 😉

سعی کن توی.جای مرتب درس بخونی ...

نمونه سوال خیلی.کمک.میکنه😚

مرور کن

امیدوارم تونسته باشم یه کمک ریز بهت کرده باشم .

تموم تلاشتو کن به خودت قول بده باید موفق شی🥰😍

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ،قبل از ریپ زدنم امضامو بخون. کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

نه خواهش میکنم💗خوب سعی کن شبا زود تر بخوابی که از اون ور ۶ پاشیبنظرم ۶ پاشی تا ۱٠ بخونی بهتره تا ۹ ...

لطف کردید بانوی مهربون،انشالله خوبیش به خودتون برگرده،از فردا حتما همین کار ها رو میکنم!❤🙏