2777
2789
عنوان

چرا پس زنگ نمیزنه اخه بیاید

75 بازدید | 12 پست

رفتم یه جا واسه کار 

بعد گفت دو روز آزمایشی باید بیاید و اینا 

کارش تو کارگاه قنادی هست 

بعد گفت خودم باهاتون تماس میگیرم 

پیام دادم گفت اطلاعات و اینارو بفرس 

اسم و فامیل و شماره و اینکه دانشجو هستم یا ن 

ک نبودم 

بعد زنگ زدم جواب نداد . خودش زد منم ندیده بودم جواب بدم .

باز ک زدم جواب نداد . پیام دادم مایل هستین همکاری کنیم یا ن .

گفت سلام صبر کنید تا باهاتون تماس بگیرم 

اگه نمیخواددک میگفت نیا 

پس چرا اینجوری میکنه یارو ؟؟؟؟؟

خیلی قنادیش معروفه و شلوغ اینم بگم .

🥲🥲🥲🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید داره همه متقاضی ها رو بررسی میکنه عزیزم،منتظر باش اما بازم دنبال کار بگرد،ایشالا هرچی به صلاحته ...

همون 

میگم بگردم علاف این یارو نشم 

از طرفی هم حقوق ک شرایطش خوبه نمیخوام ع دست بدم 

🥲🥲🥲🥲
داره جندنفرو‌گزینش می‌کنه ک بهترینو انتخاب کنه.واسه همین خواسته صبر کنی یعنی تو آب نمک باشی تا موردا ...

یارو چه زرنگه پس 

حالا من تا کی علاف باشم اخه

🥲🥲🥲🥲
شمام همزمان جندجا درخواست کار بده هیجوقت منتظر ی مورد نشین تا خبر بده

من یه جا دیگه رو سراغ دارم 

نیرو ام میخواد اتفاقا 

ولی الان زنگ بزنم میگه فردا پس فردا سر کار باش 

میخوام بیینم این میشه یکم دیگه وایمیستم 

🥲🥲🥲🥲
من یه جا دیگه رو سراغ دارم نیرو ام میخواد اتفاقا ولی الان زنگ بزنم میگه فردا پس فردا سر کار باش میخو ...

خب اگه جواب منفی بهت بده این مورد دومم از دست بدی جی؟؟این اگه میخاست و مورد پسندشون بودی دیگه موردای دیگه رو بررسی نمی‌کرد کارو بهت میداد.گذاشته اگه پیدا نکرد ب شما زنگ بزنه.اینکه منتظر انتخاب از سمتشون باشی و کاره دیگه رو رد کنی ریسکه دیگه.اگه کار دومی محدودیت زمانی نداره اره صبر کن 

خب اگه جواب منفی بهت بده این مورد دومم از دست بدی جی؟؟این اگه میخاست و مورد پسندشون بودی دیگه موردای ...

دومی رو خیلی سعی کرد راضیم کنه طرف 

من گفتم حالا اگ نظرم مثبت بود زنگ میزنم 

اولی خب بهتره ولی میترسم وایسم دومی رو ام ع دست بدم 

مرتیکه خر علافیم انگاری 

🥲🥲🥲🥲
دومی رو خیلی سعی کرد راضیم کنه طرف من گفتم حالا اگ نظرم مثبت بود زنگ میزنم اولی خب بهتره ولی میترسم ...

همون دومی رو برو ک انتخابت کرده و واسه جذبت تلاش کردن حداقل ارزش کارتو می‌دونن.اون دومی گزینه ی از رو ناجاریش هستی تو کارت ریز ب ریز دنبال ایراد میگردن.شاید شرایط اولی بهتره ولی خب اینکه انتخاب اولشون نیستی اگه کارم بهت بدن واست سخت میگذره