2777
2789
شما یه سرچ بزن ده دقه قرآن صوتی گوش کن اگه خوب نشدی بیا اینجا

میگم که ذهنم درگیره تمرکز نمیتونم کنم ک گوش بدم فرض کن ذهنت درگیر ی مسئله ای باشه ک نتونی ازش رد شی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل چیه . من روانشناسم 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خیلی دارم

زنگ بزن۱۲۳

بعد هم سریع برو روانپزشک با دارو فقط خوب میشی 

خواهشا مقاومت درمورد دارو نداشته باش 

من خودم مشاورم بعد فوت مادرم ارامبخش خوردم

درضمن همه ی ارامبخش ها خواب اورنیستند 

همین الان لباس بپوش برو روانپزشک 

پا وهاتو مرتب بخور بعد ده تا دوهفته حس می کنی بهتری 

درمانتم کامل کن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

زنگ بزن۱۲۳بعد هم سریع برو روانپزشک با دارو فقط خوب میشی خواهشا مقاومت درمورد دارو نداشته باش من خودم ...

دارد خوردم الصلا جواب نداد فقط پوکساید یکمی آرومم کرد اون یکم

دارد خوردم الصلا جواب نداد فقط پوکساید یکمی آرومم کرد اون یکم

داروها تو باید مرتب بخوری 

بعد هم اگر دوسه هفته گذشت اثر نکرد مجددا بری تا عوض وتنظیم کنند

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶