2777
2789
عنوان

اینهمه شانسو از کجامیارن😱بخدا حسادت نمیکنم برام سواله

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 26 پست
نه بابا بشدت ادم خوب و خانواده داریه بادخترعموم دوست بودن ۲ سال ولی میگم که بازاریه بابام میشناختش ش ...

ما خودمون تو بازاریم قشنگ‌میدونم چی تو بازاره. 

انشالله که بخیر بگذره

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
نمیدونم چرا خانواده دختره رضایت دادن یعنی کسی نبود بگه مواظب باش

خانوادشم مثل اسی میگن دخترمون خوش شانسه اگه برا ولخرجیه یه حساب بدون همراه بانک میذاشت برا این کارا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواج دوممه جیگرم خونه خواهر چه میدونی چی کشیدم به یکی بگو خوشبحالت که حاضری جاش باشی روزگار منو خد ...

انشالله خوشبخت بشی 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
درست متوجه نشدم پول چکا اگه میره به حسابه دختره خیلی دیدم میخوان از مالیات فرار کنن چکارو به نام فا ...

پسره تو بازار کارش طوریه که حقوق بگیر نیست و دراندشم ثابت نیست فقط درازای اون محصولش چک جمع میکنه از مشتریاش 

مبلغاشم دخترعموم گفت هرچک از ۳۵۰ تومن هس به بالا 

قراره کل چکای برج ۱۰ رو بخوابونه حساب دخترعموم که همشون پاس شه یکحاجمع شه 

طلاهاشونم همونموقع بفروشن پس اندازای مجردی پسره رو 

و خونرو بخرن 

و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

خوشبخت بشین.ولی هردوتون جز شانسوها هستین😁اگه مثل ماها چندسال مستاجری میکشیدین میدونستین همسری که هم ...

من ازدواج دوممه انقد سختی کشسدم هیچچچی رو شانس نمیدونم عزیزدلم 

شانس تو ازدواج اولیه که مستاجری اما خوشبخت میشینی سرزندگیت 

بخت دوم و مطلقگی و نگاه مردمو قضاوت فامیل و شادی دشمن و دوری از بچه بوشم به بینیت نمیخوره 

الهی خوشبخت بشی قشنگم 

خانوادشم مثل اسی میگن دخترمون خوش شانسه اگه برا ولخرجیه یه حساب بدون همراه بانک میذاشت برا این کارا

اگه پسره وکالت امور مالی از دختره بگیره مشخص چی تو سرشه 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
درست متوجه نشدم پول چکا اگه میره به حسابه دختره خیلی دیدم میخوان از مالیات فرار کنن چکارو به نام فا ...

این کارش اصصصصلا مالیاتی نیست 

پرونده مالیاتی نداره اصلا بابام استعلام گرفته واسشون 

مالیات اصلا خبر از کارای این پسره نداره انقدرم زرنگه تا حدود پنج شیش سال پیش کارمند بود الان شاسی داره و کلی طلای ابشده درحد پنج شیش میلیارد 

خوشبخت بشین.ولی هردوتون جز شانسوها هستین😁اگه مثل ماها چندسال مستاجری میکشیدین میدونستین همسری که هم ...

دخترعموم ۳۲ سالشه 

منم بخت دومم 

شانس نیست ❤️

نمیدونم چرا خانواده دختره رضایت دادن یعنی کسی نبود بگه مواظب باش

بابا اصصصصلا اهل اون کارانیس واقعا شناخت دارن روش هم صنفی هستن 

برخی میگین که فرار مالیاتی یا پولشویی یا از این دست موارد هست...اگر هم باشه ۳ میلیارد پول دست یه آدم ...

چجوری 😂😂😂😂توروحشششش