2777
2789
عنوان

رانندگی کردم چشمم زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 21 پست
عزیزم شمارو نگفتم ولی بعضیا واقعا دوست ندارن آدم پیشرفت کنه مخصوصا تو شهرهای کوچیک

چی بگم عزیزم ولی رانندگی واقعا ی چیز عادیه

اگ چشم زخم وجود داشت ک احتمالا الان تمام سلبریتی ها و ادمای خوشگل و ادمای پولدار بدبخت و لنگ در هوا بودن

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رامبد جوان حرف جالبی زدگفت چرا فکر میکنید مردم انقدر بیکارن که فکر گ ذهنشون کلا راجع به تو باشه هرکس ...

رامبد جوان درست گفته ولی من خودم نوع نگاه و حرفارو تشخیص میدم کاملا

چشم و اینا  به نظرم حقیقت داره 

ولی نباید زیاد درگیرش بود 

شما هم یه صدقه ای بده 

و ایت الکرسی بخون همیشه

من با اینکه چندین ساله رانندگی میکنم 

با این حال وقتی  میخوام از خونه بیام بیرون برای سلامتی خودمون که تو ماشینینم و همه ماشینا و مسافرای دیگه ایت الکرسی میخونم به نیت همه  

و هر کیو ببینم که احساس کنم ممکنه چشم دیدن منو نداشته باشه و من در نظرش بیام همون ما شالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم رو میخونم  چند بار 

حتی وقتایی که کسی یا وسیله ی کسی به نظرم خیلی قشنگ و خوب بیاد بازم این ذکر رو میگم فوت میکنم سمتش 

که نکنه من چشم بزنم طرفو 

پیج آشپزی من 
چی بگم عزیزم ولی رانندگی واقعا ی چیز عادیهاگ چشم زخم وجود داشت ک احتمالا الان تمام سلبریتی ها و ادما ...

آخه عادی هم نیست زیاد 

رانندگی واقعا کار سختیه 

ولی این عادی شدن واسه شهرهای بزرگه 

اینجا که من هستم اینجوری خیلی به چشم میاد ادم

چشم و اینا به نظرم حقیقت داره ولی نباید زیاد درگیرش بود شما هم یه صدقه ای بده و ایت الکرسی بخون همی ...

آره منم باید همینکارو کنم

دقیقا من خودمم گاهی از چیزی خوشم میاد زیاد نگاهش نمیکنم که نکنه واسه دیگران اتفاقی بیفته خدای نکرده