2777
2789
عنوان

عشق یکطرفه

210 بازدید | 50 پست

بدترین تجربه زندگیم بود

کسیکه اومد عاشقم کرد و نموند و رف

همونجور که ادمی و کلی پشتم حرف زد بخشیدم گذاشتم کنار اینم میبخشم امیدوارم این دفعه بتونم از پس نبودش کنار بیام هیچوقت توی ذهنمم نیاد 

من کلی نذر کردم از حصرت ام البنین و حضرت فاطمه امام رضا ولی هیچوقت براورده نشد 

قسمت حکمت صلاح هرچی که هست برا من تا بوده نشده 

من از خیر خیلی چیزا میگذرم و رها میکنم دیگه نه ذوقی هست ن حوصله ای ما بقی زندگیم میگذره با درد با تنهایی با غم و خدایی ک نمیخاد خودشو نشون بده ...؟

۲۵ آذر ۰۳

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

سخته 

درد داره وقتی میبینی تو داری واسش جون میدی ولی اون ککشم نمیگزه 

عشق قشنگه دردم داره ولی اگه دوطرفه باشه دردشم قشنگه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا عین توامبا این تفاوت که من نمی‌بخشم.غلط کرد که عاشقم کرد و رفت پی یکی دیگهامیدوارم خیر از همدی ...

من بخشیدم 

اخرش ی جا یاد من میفته ک دلش بشکنه فقط دوسدارم این روزا بگدره

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

من بخشیدم اخرش ی جا یاد من میفته ک دلش بشکنه فقط دوسدارم این روزا بگدره

من دارم نماز و دعا و سوره می‌خونم تا اماما کمکم کنن مهر اون آشغالو از دلم بندازن بیرون...

یعنی ممکنه هیچ کارمایی پس ندن؟؟؟

سخته درد داره وقتی میبینی تو داری واسش جون میدی ولی اون ککشم نمیگزه عشق قشنگه دردم داره ولی اگه دوطر ...

هرکی اومد تو زندگیم همین کارو با دلم کردو رفت دیگه چیزی مهم نیس الان ک شکستمو پیر شدم خدا میخاد چیو جبران کنه همه اونا خوشبخت و من اواره من بخشیدم چون میدونم خدایی ندارم ک بخاد انتقاممو بگیره 

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

من دارم نماز و دعا و سوره می‌خونم تا اماما کمکم کنن مهر اون آشغالو از دلم بندازن بیرون...یعنی ممکنه ...

مال من ک ندادن روز ب روزم خوشبختر شدن اونیکه اوارس منم 

والا من دوسال کلی نذرو صلوات و اینا کردم هیچی ندیدم

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

هرکی اومد تو زندگیم همین کارو با دلم کردو رفت دیگه چیزی مهم نیس الان ک شکستمو پیر شدم خدا میخاد چیو ...

عزیز دلمممم نمیدونم چرا دارم با خوندن کامنتت گریه میکنم

چن وق باهاش بودی؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایین

خواستید ایدی شو بدم

هرکی اومد تو زندگیم همین کارو با دلم کردو رفت دیگه چیزی مهم نیس الان ک شکستمو پیر شدم خدا میخاد چیو ...

ان شاءالله هر کسی با دل کسی بازی می‌کنه و بعدشم میره بهش دهن کجی می‌کنه، خدا یقشو حسابی بگیره، خیر نبینه.

گلم مطمئن باش این جهان انتقام می‌گیره،ما یه ضرب المثل داریم می‌گه  خدا دیر گیره، ولی شیر گیره. صبر داشته باش...

ازدواج کرده؟

خیر ولی رل داره یعنی اون موقع ک باهم بودیم با اونم بود ک فهمیدم رهاش کردم خودم 

اون نرفت من رفتم ولی از بین تمام ادمایی ک باهاشون دوس بودم حرف زدم دختر پسر پیر جوون هیشکی اندازه این دوس نداشتم بخاطر همین ۱۱ ماه فراموش-نکردم اگه عاشقش نبود ی هفته ای یادم میرفت

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

خیر ولی رل داره یعنی اون موقع ک باهم بودیم با اونم بود ک فهمیدم رهاش کردم خودم اون نرفت من رفتم ولی ...

چه جوری فهمیدی؟ که هم زمان با دوتان هس؟

به نظرت اونو دوس داره؟

اگه دوسش،داش که توروهم نگه نمیداش