2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم دوستان میشه بیان اون های که هاپو دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 25 پست
چشم عزیزم خدا از زبونت بشنوه عزیزم 😊🫶

ایشالا سلامتی مامانت و

برکت خونتون

دختر مهربون

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزدلم❤امیدوارم براتون موثر باشه.لوسی به‌جز شما کسیو تو این دنیا نداره هااااا مراقبش باشید لطفا🙂❤� ...

فدات عزیزم لوسی عشق منه نفسم نه اصلا میگم که مریض پارکینسون داره اصلا درست نمیتونه راه بره حرف بزنه مامانم فقط وقتی قرص میخوره می‌تونه یه کم راه بره حرف بزنه مامانم یا رو تخت یا رو زمین عاشق حیون هاس ❤️😊🌹💖

فدات شم عزیزم مرسی از دعای قشنگت خیلی خوشحالم کردی

کمکی نیازه در خدمتم 😍

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

فدات عزیزم لوسی عشق منه نفسم نه اصلا میگم که مریض پارکینسون داره اصلا درست نمیتونه راه بره حرف بزنه ...

عزیزدلم

زنده باشن مادر مهربونتون❤

امیدوارم کامل سلامتیشون رو به‌دست بیارن❤🦋

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑

3ماهش هس تازه یک هفته هس آوردمش دو بار بردمش بیرون ولی با ماشین

من سگم باپدربزرگم اینطوریه 

چون بهش محبت نداشته یبارکتکش زد میترسه.فکرکنم سگت میترسه ازمادرت و اون محبت رو تدیده ازمادرت

من سگم باپدربزرگم اینطوریه چون بهش محبت نداشته یبارکتکش زد میترسه.فکرکنم سگت میترسه ازمادرت و اون مح ...

آره می‌ترسه یک هفته اس آوردمش مامانم مریض  یا رو تخت یا رو زمین می‌خوابه 

سگ من عاشق مامانم بود فقط چون همیشه اون بهش غذا میداد .بزار چند بار مامانت بهش غذا بده

منم میخواد بهش غذا بده بازی کنه باهاش اصلا پیش مامانم می‌ره فرار می‌کنه واقعا عجیب