2777
2789
عنوان

اونایی که با کسی رفت و آمد ندارین و بچه هم دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچم هنوز کوچیکه. ولی اون چندسالی که هم که بچه نداشتیم اکثرا مناسبتا رو خودم و همسرم خودمون توخونمون بودیم واسه خودمون تدارک میدیدیم در حد توانمون .از مهمونی و جمعیت و شلوغی بیزارم. دوست دارم فقط تو خونه خودمون باشم همسرمم دقیقا همینجوریه

لابد ندارم که اومدم از آدمای با شرایط مشابه سوال کنم دیگه

خودت راه رفت و امد رو باز کن خب . الان یا باید خونه بشینی یا باید پول خرج کنی بری جشن. خونه هم بشینی خودت باید جشن بگیری .ک فک نکنم زیاد دلچسب باشه برا بچه ها.

خانواده خودم اینجا نیستن مثلا یلدا همیشه خونه پدرشوهرم هستیم ولی یک سال نبود ما هم رفتیم رستوران،برنامه داشت به مناسبت یلدا اهنگ زنده و... 

خیلی جاها هستن برنامه اجرا نیکنن نفری یه مقدار پول میگیرن شما با بچه ات و همسرت برید اتفاقا انقدر شلوغم میشه

خانواده شوهرم دورن خانواده من نزدیک شوهرم نمیره همیشه دلم اونجا میمونه ولی سعی میکنم خوش باشم

چه قدر خاله زنکه شوهرت حتمن اجتماعی نیست چون خونواده های ایرانی اکثرا احترامه رو می ذارن به دامادشون 

ما خونه خودمونیم امسال بنظرم بیشتر خوش میگذره خوراکی و ژله و کیک سه نفری و فیلم اتفاقا حوصله کسی ندارم پارسال خونمون شلوغ شد اصلا نفهمیدم چی شد همش بیار ببر بشور چرت بود امسالم پسر عمو شوهرم گفتن میایم با ی پسر فضوووول  دیگه عزاداریم میگم کنسل کنه هیچی تنهایی نمیشه با بچه ها و شوهرت خوش باش این شلوغیا از دور قشنگه

خودت راه رفت و امد رو باز کن خب . الان یا باید خونه بشینی یا باید پول خرج کنی بری جشن. خونه هم بشینی ...

رفت و آمد با اعمال شاقه فایده ای نداره یه وقتی می بینی دوری کردن از مردم شرور  برای بچه ها هم آرامش بیشتری به دنبال داره 

ما خونه خودمونیم امسال بنظرم بیشتر خوش میگذره خوراکی و ژله و کیک سه نفری و فیلم اتفاقا حوصله کسی ندا ...

آره به خدا یه وقتایی که میرم تو یه جمعی بعد می گم چه غلتی کردم یه جوری دلمو آش و لاش می کنن که تا یه هفته سردرد دارم حتی فکر کردن بهش عذابه 

چه قدر خاله زنکه شوهرت حتمن اجتماعی نیست چون خونواده های ایرانی اکثرا احترامه رو می ذارن به دامادشون

بله متاسفانه 

خودشون دعوت میکنن میگه من نمی‌دونم دخترتون می‌دونه منم بگم میایم میگه خودت برو میگم نمیایم هی خانوادم گیر میدن چرا

همیشه میگم کاش منم دور بودم از خانواده 

فقط یلدا نیست کل مناسبت ها من عذاب میکشم

آره به خدا یه وقتایی که میرم تو یه جمعی بعد می گم چه غلتی کردم یه جوری دلمو آش و لاش می کنن که تا یه ...

دقیقااااا من فقط عزا و عروسی فامیل میبینم کلا اهل رفت و امد نیستم انقد راحتمممم حتی خرجمم کم شده 😂

بله متاسفانه خودشون دعوت میکنن میگه من نمی‌دونم دخترتون می‌دونه منم بگم میایم میگه خودت برو میگم نمی ...

مثه پیرمردهاست .... ولی خوبه که باهاش می سازی با همین فرمون پیش برو و محل نذار شاید سن اش بره بالاتر سر عقل بیاد 🫤

لطفا بگو چه کار؟؟

کارایی که شوهرم و پسرم دوس دارن

خوراکی هایی که دوس دارن ،باهم کیک میپزیم ،بازی میکنیم مخصوصا  ایکس باکس،مارو پله و برج هیجان

و هربازی که پسرم یا شوهرم بگن پانتومیم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک