یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بچم هنوز کوچیکه. ولی اون چندسالی که هم که بچه نداشتیم اکثرا مناسبتا رو خودم و همسرم خودمون توخونمون بودیم واسه خودمون تدارک میدیدیم در حد توانمون .از مهمونی و جمعیت و شلوغی بیزارم. دوست دارم فقط تو خونه خودمون باشم همسرمم دقیقا همینجوریه
لابد ندارم که اومدم از آدمای با شرایط مشابه سوال کنم دیگه
خودت راه رفت و امد رو باز کن خب . الان یا باید خونه بشینی یا باید پول خرج کنی بری جشن. خونه هم بشینی خودت باید جشن بگیری .ک فک نکنم زیاد دلچسب باشه برا بچه ها.
ما خونه خودمونیم امسال بنظرم بیشتر خوش میگذره خوراکی و ژله و کیک سه نفری و فیلم اتفاقا حوصله کسی ندارم پارسال خونمون شلوغ شد اصلا نفهمیدم چی شد همش بیار ببر بشور چرت بود امسالم پسر عمو شوهرم گفتن میایم با ی پسر فضوووول دیگه عزاداریم میگم کنسل کنه هیچی تنهایی نمیشه با بچه ها و شوهرت خوش باش این شلوغیا از دور قشنگه
خوراکی هایی که دوس دارن ،باهم کیک میپزیم ،بازی میکنیم مخصوصا ایکس باکس،مارو پله و برج هیجان
و هربازی که پسرم یا شوهرم بگن پانتومیم
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک