2777
2789

الان میذارم

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشچهرس به نظر هم پسر بدی نمیاد مهربون و پایه👍

خودمم بذارم؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
ابروهات جرا اینطوری شده؟؟کم پشته با بد قیجی خورده؟؟

نور افتاده 

بچه های چرااینقدرخوب ان ماهاتازه۲۵یا۲۴سالگی یکم بخودمون برسیم

والا به کجام رسیدم 🗿

رسیدی دیگه وگرنه ماتاجایی یادمون میاددوران بلوغ نابودبودیم

من دوران بلوغم نیست ۲۰ سالمه  هیچ کاریم نکردم رو صورتم