2777
2789
عنوان

نامزدم همه چیو به خانوادش میگه

186 بازدید | 15 پست

ما عقد نکردیم هنوز بعضا میریم بیرون باهم نامزدم اونو به خواهرزادش میگه با جزئیات اسم خواهرزادشو با یه قلب سیو کرده اسم منو همینجوری 

من خواهرم ازدواج نکرده بهم گفت بگم بخت اونو ببینن گفتم خانوادت چیزی نفهمن گفت نه به یکی دیگه میگم گفتم باشه ولی متوجه شدم به زن داداشش گفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای این مردا آدمو پیر میکنن اصلا حریم خصوصی برا ادم نمیزارن

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

قبل اینکه ازش جدا شی 

بهش نیم کیلو نخود بده . بگو هر شب ساعت ۸ یکی‌ بذاره تو دهنش خیس بخوره .‌صبح تف کنه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حالا نامزد من هیچی نمیگه

یکی نیست مردک نکبت زدی حاملم کردی حداقل برو به خانوادت بگو عروسی جلو بندازن

میگه روم نمیشه 

بزارین من قاتل این شم آخهه

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

نمیخام قضیه رو بحرانی کنم ولی بخدا مرد واقعی ازین خاله زنک بازیا نمیکنه

یعنی نمیتونم باور کنم مردی اهل زندگی باشه و ازین حرکات انجام بده

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         

مردا معمولا خیلی زندگی خصوصی با همسرشون ندارن نسبت به فامیلاشون. خیلی چیزها را بهشون میگن. 

در مورد اینکه اسم خواهر زاده اش قلب داره اسم شما نداره هم ممکنه از اون خانواده هایی باشه که همسرش رو همسرش می بینه نه خانواده اش. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

[QUOTE=364438761]خیلی خیلی بیشتر فکر کن . ایشون هم دهن لقه هم غیر قابل اعتماد . هم خواهرزاده اش وسط زندگی شما خواهد ب 

امروز خواهرزادش از دانشگاه اومده از صبح پیداش نیست دیگه حتی جواب پیامم نمیداد زنگ زده خواستم صداتو بشنوم

[QUOTE=364438761]خیلی خیلی بیشتر فکر کن . ایشون هم دهن لقه هم غیر قابل اعتماد . هم خواهرزاده اش وسط ...

یه مدت به شدت فاصله بگیر رک بگو باید بیشتر فکر کنم باید بریم پیش مشاور شاید اصلا ازدواجمون غلطه