2777
2789

یعنی این بچه طفلک از صبح که بلند میشه تا شب که بخوابه یسره زیر دست مادرش داره کتک میخوره  

یجوری با بچه دعوا میگیره انگار با آدم بزرگ داره جنگ میکنه 

یه صدای نازک و زشتیم داره رسما آرامش کل همسایه ها مخصوصا مارو گرفته یا با جیغ جیغای خودش یا گریه پسرش طفلک دلم خیلی براش میسوزه مادرش واقعا صلاحیت بچه نگهداشتن و نداره کاش میتونستم براش یکاری کنم  🥲🥲🥲🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زنگ بزن اورژانس اجتماعی یا از اینا هستن که آزار خانگی رو پیگیری میکنن

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 

چرا مگه روانیه؟؟؟ بچه های من ۵ساله و ۳ساله ان دعواشون میگم وقتی خیلی رو مخم برن ولی خب تنبیه بدنی خیلی کم دیگه اگه واقعا رد بدم وگرنه خودمو کنترل میکنم 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

چرا مگه روانیه؟؟؟ بچه های من ۵ساله و ۳ساله ان دعواشون میگم وقتی خیلی رو مخم برن ولی خب تنبیه بدنی خی ...

اره واقعا روانیه فک کنم وسواس شدیدم داره 

همش صداش تو خونه ماس 

ای چرا اسباب بازیاتو ریختی 

ای چرا غذارو اینجوری خوردی 

ای چرا خونه رو کثیف کردی 

ای نمیدونم مگه تو حیوونی اینجوری آب میخورن چرا خودت و خیس کردی ....

والا نداره طفلک بچه ارومی هست تا مادرش نیشش نزنه صداش در نمیاد

چرا یه طرفهدبه قاضی میری .مگه تو خونشونی.

دختر منم سه سالشه از صبح که بلند میشه یه سره داره گریه می‌کنه .

مثلا گوشی بخواد بگم نمی‌دم چنان گریه ای می‌کنه که همسایه فکر می‌کنه من دارم تو خونه به صلابه می‌کشمش .

بچها تو این سن بهونه گیرن