2777
2789
عنوان

با شوهرم سر اینکه بریم خونه مامان کی بحث کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 57 پست
میرم چرا نرممیگه تا اخر شب اونجا باشیم یعنی خونه مامانشبهم میگه جهارشنبه شب بریم خونه مادرت 😡مادر م ...

با زبون نرم درستش کن 

با یه سیاست خاصی که خودش طرف خودشو بهتر می شناسه

مثلا بگو میشه اول بریم خونه مامانم (قبل شام و دم دمای غروب)یه نیم ساعت بمونیم بعد بریم

مردا وقتی می بینن زنشون حرص می خوره از اینکه به خانواده شون محبت کنن بیشترش می کنن 

پس بیا اصلا به رو خودت نیار که ناراحتی

ولی یه جوری خودت با زبون نرم درستش کن

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

چرا نمیشمدیشب تا صبح گریه کردم بالش ام خیس بودبهش نمیتونم بگم میگه برو کار کن بخر خودت تولدم بشه یه ...

خب همین دیگه  چون میبینه به رو ش میاری بدتر می کنه

ببین مادرشه هم اشکال نداره بخره ولی..

چی بگم ان شالله برا توهم بخره بهترشو با گذر زمان

خیلیا هستن شوهراشون حتی یه گرمم برا تولدشون طلا نخریدن 

من میبینم ک میگم😄

بودن چند نفرم که سالها حق منو می خوردن (حتی تو کوچکترین چیرا) و من چون هر کاری کردم زورم نرسید واگذارشون کردم به خدا (بااشک و گریه و‌...)

منی که هرگز فکر نمی کردم حق گرفته بشه ولی چند برابر بهشون شد ..

تو هم الان فقط واگذار کن

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم سن پدر شوهر مادر شوهرت بیشتر باید باشه درسته؟ برای شام برید اونجابرای میوه و شیرینی و تنقلات ب ...

اره یه کم بیشتر ان

من هیچ وقت تاپیک اینجوری نزدم

امسال واقعا بهم برخورد

با زبون نرم درستش کن با یه سیاست خاصی که خودش طرف خودشو بهتر می شناسهمثلا بگو میشه اول بریم خونه مام ...

خیلی سخته اما باید سعی کنم

خیلی تحمل کردم این کاراشو 

به روش بیارم نیارم پرو کار خودش رو میکنه

خب همین دیگه چون میبینه به رو ش میاری بدتر می کنهببین مادرشه هم اشکال نداره بخره ولی..چی بگم ان شال ...

مرسی عزیزم کلی اروم شدم با کامنتت

امیدوارم ارامش همیشه مهمون خونت باشه

اره تونستی اسکمی بخرساعتای خوبی داره مارک چینی برند با کیفیت و قیمت مناسب من برای مامانم از اونجا سا ...

منم دارم یدونه از این مارک

ازه خوش قیمت و قشنگن

مامانم ارزشش رو داره 

مرسی قشنگم

منم دارم یدونه از این مارکازه خوش قیمت و قشنگنمامانم ارزشش رو داره مرسی قشنگم

فداتشم

من چون مامانم حساسیت داشت اول امتحانی برای خودم خریدم 

دیدم ایراد نداشت خریدم براش خیلیم شیک شد

مرسی عزیزم کلی اروم شدم با کامنتتامیدوارم ارامش همیشه مهمون خونت باشه

خدا روشکر ان شالله آرامش داشته باشی همیشه

خب عزیزم ی روز برید خونه مامان تو ی روز برید اونجا واقعا این چیزا جای بحث نداره الکی اوقات خودتونو تلخ نکنید ما ۲۹ میریم خونه مامان یکی ۳۰ اون یکی از اول اینجور قرار گذاشتیم مهم دورهم بودنه

💞تو نیمی از من نیستی تمام منی💕

فداتشممن چون مامانم حساسیت داشت اول امتحانی برای خودم خریدم دیدم ایراد نداشت خریدم براش خیلیم شیک شد

منم حساسیت دارم این ساعتم خوب در اومد

پتک فیلیپ خریدم دستم رو داغون کرد

خب عزیزم ی روز برید خونه مامان تو ی روز برید اونجا واقعا این چیزا جای بحث نداره الکی اوقات خودتونو ت ...

حق میگی ولی اینجا موضوع این هست که شوهرم چون طلا میخواد بده ادا اصول در میاره