2777
2789

احساس میکنم روانم دار ساییده میشه

زندگی خودم پر از مشکله اما وقتی میام سایت مشکلات خودم یادم میره وقتی میبینم بیشتر زنها در خفا چقدر تحت ازار روانی هستن بعد یه سری کامنت از زنها میخونم سرم سوت میکشه!!!!!

فرهنگ ایرانی واقعا مرد سالارانه س و زن ستیز این وسط حتی خود زنها هم زن ستیزن و معتقدن این مردای فاقد شعور رو با سیاست رام و خام کرد در حالیکه تفکر مرد سالارانه جوری تو بند بند وجود مرد ایرانی رخنه کرده که زنهامون فقط خودشون رو گول میزنن

به نظرم غالب مردهای ایرانی وحشتناک خودخواه از خود راضی و بی اخلاقن و دلیلش هم همین نگاه برتری به جنس مرد و بچه پسر هست که تو فرهنگ ما هست شاید الان کمرنگ تر از گذشته شده باشه اما بازم خیلی پررنگه این فرهنگ

زن ایرانی خیلی مورد تبعیض و ظلم قرار میگیره تو ابعاد خییییییلی خییییلی بزرگی

تاحالا اطرافم خداروشکر مردسالاری ندیدم

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تاپیک زدم تقریبا همه زنا گفتن قبل شوهرشون از در جایی رد میشن و یه شوهرشون در رو باز میکنه و...پس ...

ادم با ادم فرق میکنه خداروشکر جدیدا بهتر شده

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
من تاپیک زدم تقریبا همه زنا گفتن قبل شوهرشون از در جایی رد میشن و یه شوهرشون در رو باز میکنه و...پس ...

نمیشه گفت همه..ولی واقعا باید قبول کرد اینو که نصف تاپیکایی که اینجا مبینید همین داستانو دارن.خیلی ظلمه واقعا