2777
2789
خخخ من فقط دلم میخواد عطری باشه که بقیه بوش حس کنن ولی هر چی گرفتم بجز خودم هیچکی حسش نمیکنه

اره بعضیا رو دیدی رد میشن بوی عطرشون میپیچه 

منم هر چی میگیرم فقط خودم حسش میکنم تازه اگه باعث سردردم نشه

کاربری دست 98348نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بعضیا رو دیدی رد میشن بوی عطرشون میپیچه منم هر چی میگیرم فقط خودم حسش میکنم تازه اگه باعث سردردم ...

آره واقعا دلم میخواد رازشون بدونم 

خیلی خوبه وقتی از کنارت رد میشن یه بو باکلاسی میدن 

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
پخشش عالیه ولی ماندگاریش کمه

واقعا یعنی بزنی بقیه متوجه میشن؟ 

ماندگاریش چندساعته؟

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
واقعا یعنی بزنی بقیه متوجه میشن؟ ماندگاریش چندساعته؟

اره من چن روز پیش زدم رفتم بیرون هی بادمیخورد به شالم دوستام میگفتن چه بوی خوبی میاد  والا ساعتشو نمیدونم ولی ظهر ساعت دو زدم فقط سه تا پیس تاشبم بوش بود

اره من چن روز پیش زدم رفتم بیرون هی بادمیخورد به شالم دوستام میگفتن چه بوی خوبی میاد والا ساعتشو نم ...

مرسی عزیزم امتحانش میکنم

عه اتفاقا یکی دیگه هم همینو گفت

یه بوی خوب ملایمی داره من میگرن دارم این جدیدا منو اذیت نمیکنه و دوسش دارم 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
یه بوی خوب ملایمی داره من میگرن دارم این جدیدا منو اذیت نمیکنه و دوسش دارم

منم دقیقا همچین بویی مد نظرم بود

ماندگاری و پخش بوش چطوره به نظرت 

کسی کنارت بشینه حسش میکنه؟

کاربری دست 98348نفره