2777
2789
عنوان

زنداداشم نفقه رو گذاشته اجرا

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داداشش میگه کلا خونه نگیرم بمونه پیش مامانش تا خونه میسازم واقعا سخته خب طرف ازدواج کرده بمونه اونجا ...

خب میگه من خونه عالی دو خواب می خوام، کسی که اول زندگی خونه دو خواب میخواد احتمالا خونه باباش سه چهار خوابه است، بعد کسی که الان داره خونه می سازه به نظر شما قدرت رهن و اجاره کردن یه خونه خوب دو خواب رو داره؟ منطقی اگر فکر کنیم..

وظیفشه مسکن تهیه کنه

وظیفه ی مرد که هست ولی باید داشته باشه که بگیره یانه

یه خانم قبل ازدواج باید همه ی اینا رو درنظر بگیره

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
خب میگه من خونه عالی دو خواب می خوام، کسی که اول زندگی خونه دو خواب میخواد احتمالا خونه باباش سه چها ...

ن بابا خونه باباش پایین شهر ی خونه قدیمی بدون خواب

از عقده هاش میگه ک خونه باباش نداشته

شرط روز اول چی بوده ؟وقتی برادرت بهش حتم داده که همه چیز فراهم می‌کنه باید فراهم بشه بعد چرا خونه ما ...

ن روز اول گفتن ما خونه داریم خودمون فقط س پسر خوب میخایم

بعدش ک زیرش زدن بماند بدرک 

اما حداقل صبر نمیکنه خونه ساخته بشه همیشه گیجه میخاد همه کارا زودی درست بشه