2777
2789
عنوان

اومدم خونه مادرم و زندگی متاهلیم تموم شد 🥲😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 127 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی علیرغم نظر پدرمادراتون عاشق میشین و پاتونو تو یه کفش میکنین الا و بلا یا این یا خودمو میکشم، همین میشه دیگه

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

چون میگه زن خوش اخلاق باهام باشه درست میشم 😭😭😭قابلیت اینو داره کع عوض بشه

خب تو که قصد طلاق داشتی این یه کارم می کردی اگه می دیدی تغییر نمی‌کرد الان منتظرش نمیموندی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
یعنی بعد من زن دیگه ای هم بگیره بازم همینه ؟آخه قابلیت اینکه این کاراشو بزاره کنار داره 😔😔ما بخاطر ...

ادم معتاد هیچ وقت ترک نمی کنه اگر هم ترک کنه یه مدت بعد دوباره میره سمت مواد دیدم کسی که بعد هشت سال دوباره مواد کشیده

😔😔😔صبح بیدار میشه تا ۱۲شب بیرونه من چطور تحمل کنم و خوش اخلاق بشم

انشالله که خیره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷