2777
2789
عنوان

برداشت شما از سخن حضرت علی چیه⁉️❤

158 بازدید | 21 پست

بدون توهین نظرت رو بگو 

آنکس که مردم را شناخت گوشه گیر شد

البته دقیقترش :

هرکه مردم راآزمود،گوشه گیری انتخاب کرد.

واقعا این حرف ایشونه؟

به شدت درکش کردم و موافقم و دقیقا تو این نقطه م

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!تیکر تولد ۱۸ سالگیم 🎈🎂

قبول دارم صددر صد درحدی که تقریبا رفیقی ندارم

خیلی هم با کسی رفت وامدی ندارم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون ظاهر و باطشون فرق میکنه

اونی که نشون میده آدم دلسوزی‌

یا باهات همدردی میکنه گاهی همون دشمن واقعیته

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

کلا وقتی که دنیای اطرافت رو درک کنی دلسیر میشی از دنیا.

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

باور ندارم

آدما بد و بدذات نیستن

فقط تو شرایطین که مجبورن کارای دلخواه ما رو انجام ندن

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بله کاملا درسته

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

ینی ادما در اخر حسود و به فکر اینن که یه جا بزنن بهت

پس بهترین کار اینه ازشون دور باشی تا در امان از زخم زبون و چشمشون باشی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

کاملا واضحه

ادمارو ک خوب بشناسی و تو شرایط مختلف بسنجیشون

میفهمی همون بهتر که تنها باشی،اینقد که ادما بی ذاتن

یکیش خوده من اصلا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

میشه دو جور تفسیرش کرد یکی اینکه آدما معمولا دو رو هستن در نهایتش کمتر آدم حسابی پیدا میکنی و عملا تنها هستی.

نگاه مدل دومش: چون آدما معمولا یه کوچولو خورده شیشه رو دارن بهتره خیلی تجسس نکنیم شون وگرنه حالمون از همه شون بهم میخوره و تنها میشیم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿