2777
2789
عنوان

صاحبخونه پررو راست میگه یا نه

158 بازدید | 19 پست

مامان بزرگم وخالم از روز اول ک اومدن اینجا چون نوساز بود هنوز دریچه کولر و هواکش و شوفاژ و اینا نداشت، هی یارو گفت میزارم فلان بعد این خونرو خودشو داییش خریدن ینی شریکی،

بعد از خرداد تا الان نه دریچه کولر زده نه هواکش از دریچه کولر سنگ خورده اومد رفت تو چشم مامان بزرگم بنده خدا رفتیم دکتر درآورد این هیچی، ببخشید از سرویس بهداشتی بوی غذای همسایه و بوی وایتکس میاد ، حموم میری میای باید درشو باز بزاری ک بو و بخار بره بیرون بو گند نگیره، بعد چند وقت اومده شوفاژ زده خونه بزرگه ۳تا جای شوفاژ داره بعد این دوتاشو فقط وصل کرده با اتاق خوابا... اینم مجبور بود وگرنه نمیومد

اینام هی شل میگیرن..

بعد سقف خونش کنف کاری داره و ازین لامپ گردا داره دور سقف. اشپزخونه ام کل لامپاش از همون گرداس ک داخل سقفه..

از روز اول مامان بزرگم اصلا اون لامپای دور کنف کاری  و هم نورمخفیای پذیرایی رو روشن نمیکرد میگفت میسوزه هم الکی روشنه دیگ فقط لامپ اصلی رو میزد.. 

اشپزخونه الان ۳ ماهه لامپاش همشششش سوخته بیچاره تو تاریکی اشپزی میکنه

لامپ مصرفی میسوزه خودشون باید عوض کنن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا رفتیم بهش میگیم الان ۳ماهه میخواید بیاید درست کنید لامپارو دریچه کولر و شوفاژو اینام بیخیال حالا لااقل میومد لامپارو درس میکرد خب

برگشته میگه من وظیفه ندارم سالم دادم بهتون..

میگم پس وظیفه کیه خب از روز اول لامپاتون چشمک میزد میگه نه من سالم دادم گارانتی دارن خودتون ببرید درست کنن

گفتم ما نمیتونیم اینارو دربیاریم بعد زیاد هم هستن لااقل یاد بده چطوریه یا یکیو بفرس بیاد درست کنه دیگه داری اذیت میکنی شمام

برگشته میگه نَوَتون دلش خیلی پره حاج خانوم😐😐

زنگ بزن بهش انواع و اقسام فحش های ناموسی و مرده زنده رو بهش بده ببین الان بدو میکنه

خیلی پرروعه بابا میگ من درگیر کارم دیگ با من صحبت نمیکرد دید مامان بزرگم بی زبونه با اون حرف میزد مرتیکه اشغال

همون دیگههه

خود مادربزرگت

وسایل مصرفی وقتی خراب بشه تعمیر وتعویضش با مستاجر

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

اولا خونه ناقص رو اصلا نباید اجاره کرد.

دوما صاحب خونه مقصره که وصل نمیکنه.

سوما همه حموما همینن. آپارتمان مجوز هواکش توی حموم نمیده

سوما لامپ که میسوزه مسئولیتش با مستاجره و باید عوض کنه

چهارما نباید شل بگیرم باید مدام بگن تا بیاد نواقص خونش رو رفع کنه

چیزای دیگه رو کار ندارم ولی لامپ رو استفاده کردید خودتونم باید عوض کنید

خب باشه ما که نمیگیم نه میگم خب یکیو بفرس چطوری دربیاریم اخه ؟ بعد چطوری از خرداد تاالان سوختن؟از اولم چشمک میزد

خیلی پرروعه بابا میگ من درگیر کارم دیگ با من صحبت نمیکرد دید مامان بزرگم بی زبونه با اون حرف میزد مر ...

من مشاور املاکم اینارو خوب میشناسم

برید پیش بنگاهی که قولنامه نوشته 

بگو این حرومزاده به ما انداخته و به هیچکدوم از کاراش عمل نکرده 

بعد بهش بگو کمیسیون بهت میدم کارمون رو درست کن

چون ما املاکیا خییییییییییلی پولکی هستیم همه کار برا پول میکنیم 

بنگاهی رو بنداز به جونش

خود مادربزرگتوسایل مصرفی وقتی خراب بشه تعمیر وتعویضش با مستاجر

اها فکر کردم اونو میگید😂خب مام گفتیم باشه یکیو بفرس بیاد درس کنه لااقل

بعد وقتیم از اول چشمک میزد و بهشم گفتیم چی