2777
2789
عنوان

وقتتون بخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 20 پست
یعنیوچی من منظورم اینه که بلافاصله بعد از دیدار حضوری بلاک کردم کاردرستی بود یانهه

مزاح کردم منظورم اینه که خیلی ساده ای عزیزم،طرف حرفاش از فحش بدتر بوده بعد تو پشیمونی که چرا بلاکش کردی؟!؟!چندسالته؟!

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام حای من بودی بلک میکردی یا فقط شمارشو پاک میکردی؟ شاید ازمن خوششمیومد وپیامم میداد

بلاک میکردم مطمئنا 

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

مزاح کردم منظورم اینه که خیلی ساده ای عزیزم،طرف حرفاش از فحش بدتر بوده بعد تو پشیمونی که چرا بلاکش ک ...

خوب همه اول ازدوستی شروع میکنن بعد ب ازدواج میرسن ولی ایشون بمن گفتن اگه خاستگار داشتی ازدواج کن... این برام سنگین بوود.. من راستش ازش خوشم اوومد ب خاطرهمین میگم شاید بلاک نمیکردم میومد سمتم

من ۳۹

😐😐سنتم که کم نیست،با حرفا ونگاهت به این قضیه خدایی انتظار داشتم شونزده هفده سالت باشه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎