2777
2789

اولا اینکه قانون انصراف رو برنداشتن و این یعنی اینکه دانشجوها برای کنکور دادن تا دی باید انصراف بدن که در این صورت چون ریسک بزرگیه یه تعداد از رقیبا کنار گذاشته میشن.

دوم اینکه واسه قبولی های فرهنگیان و قبولی های دولتی 403 و غیردولتی رشته های تاپ محدودیت گذاشتن و این عده نمیتونن 404 کنکوربدن که در این صورت هم خیلی از رقیبا کنار گداشته شدن.

سوم اینکه فرصت ترمیم مجدد ندادن که در این صورت 40 درصد حجم انبوهی از پشت کنکوری ها پرید 

چهارم اینکه چون دوزادهمی ها قبلا سوابق یازدهم رو ایجاد کردن بیشترشون خرداد درگیر امتحانای کمتری از یازدهم میشن و وقت بیشتری برای جمع بندی دارن.

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست

سال403 به ضرر کنکوریا شد :((((

الان پشتم،هیچ چیز به ضررم نشده،اما یازدهمو باید ترمیم کنم

که خیلی از دوازدهمیا هم دوبارع میخوان بعضی از دروسو ترمبم کنن

اینم اضافه کن که دوازدهما تایم پشت کنکوریا رو ندارن،خیلی عقب میوفتن از مدرسه و کلاس و ازمونا..

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون خودتون نیستید فک میکنید راحته!

چی داری میگی

من نگفتم راحته

کنکور اصلا چیزی به اسم راحتی نداره

دارم میگن مسیر یه کوچولو براشون هموار شد چون رقیباشون محدودیت زیادی دارن

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست