2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طرف ما وقتی کسی فوت میکنه تا ۳ شب اونجایی که اخرین بار خوابیده ،شمع روشن میکنن.برای یکی از نزدیکان ۲ تا شمع گذاشتیم .خونه خالی بودو مراسم جای دیگه ای بود،من و دخترمتوفی اومدیم خونشون چیزی برداریم ،یک شمع نبود.حتی جاش هم نبود انگار اصلا شمعی روشن نکرده بودیم 

طرف ما وقتی کسی فوت میکنه تا ۳ شب اونجایی که اخرین بار خوابیده ،شمع روشن میکنن.برای یکی از نزدیکان ۲ ...

عحیب و ترسناک بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

من حدود 7 یا 8 سالم بود. صبح بلند شدم اتفاقات دیروزو تعریف کردم گفتم یادتونه اینجوری شد، اونجوری شد؟ همه متفق القول منکرش شدن 😐انگار اصلا دیروزی وجود نداشته

همش همه رو بگو😁

یکیش این بود ی روز داشتم با خدا حرف میزدم گفتم خدایا کاش میشد شیطون رو ببینم 

تو ماشین بودم داشتم رانندگی میکردم 

دبدم جلوتر ی پسره تیشرت سفید و موها مدل دار بود جلوش 

بشدت عصبی و چشم ها پر خشم و با ینفرت عجیبی داشت نگام میکرد خدا شاهده تا. حالا. کسی اونجوری. نگام نکرده. بود. 

خیلی. عجیب. بود. همون لحظه تپش. قلب گرفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوه چه خواسته ی عجیبی

ببین من اصلا بهم نمیخوره اهل نماز اینا باشم 

ولی خیلی قران میخونم و نماز اصلا ارومم میکنه و نمازام اول وقته 

ی شب هوا خیلی سرد بود زمستون بود 

عجیب سرد. بود. مامانمو بردم بیرون رفت 

مامانم قبلش گفت کارش طول میکشه 

اذان شد 

مسجد یکم دور تر بود رفتم برم نماز بخونم شب بود نماز مغرب ی پیرمرد خیلی داغونی دیدم خیلی چهره اش عجیب بود و زشت از دور با پای لنگ داشت نگام میکرد. همون لحظه حس بد گرفتم. از کنارم رد شد همون لحظه حس کردم شیطانه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکیش این بود ی روز داشتم با خدا حرف میزدم گفتم خدایا کاش میشد شیطون رو ببینم تو ماشین بودم داشتم ران ...

من هرشب زیارت عاشورا و سوره ی یاسین میخوندم ولی نماز صبحو راحت نمیتونستم بلند شم. یه شب قبل از اینکه بخوام بخوابم گفتم حالا که اینطور شد اگه قراره فردا هم نماز صبحم قضا شه کلا نه یاسین میخونم نه زیارت عاشورا. خواستم چشامو رو هم بزارم دیدم یکی شبیه یه مرد لخت (فقط بالا تنه رو میدیدم منحرف نشید🥴) داره جلوم میرقصه. لجم نگرفت؟ از لج این صحنه رفتم هم سوره ی یاسینو خوندم هم زیارت عاشورا. ببخشید بیشتر خنده دار بود😃

من هرشب زیارت عاشورا و سوره ی یاسین میخوندم ولی نماز صبحو راحت نمیتونستم بلند شم. یه شب قبل از اینکه ...

یا خدا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هرشب زیارت عاشورا و سوره ی یاسین میخوندم ولی نماز صبحو راحت نمیتونستم بلند شم. یه شب قبل از اینکه ...

خدا ب هممون نگاه کنه واقعا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا خدا

یه بارم صبح برای نماز بلند شدم خیلییی خسته بودما خیلییی. یعنی به زور بلند شدم. بعد من اصلا اعتقادی به اینکه خواب بعد نماز صبح خواب شیطانه اعتقادی نداشتم گفتم برو بابا دیگه چیزی نمیشه. بعد نماز از زور خستگی اومدم بخوابم ندیدم یه موجود سیاه داره بالا سرم قهقه میزنه. تو خواب از شدت قهقهش به حالت سجده افتادم. بعد انگار یکی یقمو کشید بیدار کرد ولی وقتی بلند شدم هیشکی اونجا نبود که بیدارم کرده باشه