2777
2789
عنوان

شوهرم برای مادرشوهرم عکس میفرسته

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 30 پست
چیزیه که هست توهم نمیتونی عوضش کنی،باهاش کنار بیا،حرص خوردن باعث افسردگی خودت میشه اونم عین خیالش نی ...

دارم از این رفتار مادرشوهر م عصبی میشم و حوصله شوهرمم ندارم میگم چرا به کارش ادامه میده وقتی میبینه به ما بی محلی میکنن به من و پسرم .ولی با زبونش مادر شوهرم شوهرم و گیر آورده . یعنی شوهرم به روشون نیاره ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چکار کنم از همین بی محلی عصبی میشم

شاید اونم دنبال همینه که شما رو عصبی کنه و بخنده تو دلش

شما اگر بی محلی دیدی اصلا به روی خودت نیار انگار نه انگار که اگر دنبال اینه بدتر بسوزه هم اینکه فکر کنه متوجه بی محلیش نشدی بعد چند وقت دیگه از این کارا نمیکنه چون می‌دونه فایده نداره رفتار بدش از سرش میفته

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
چطور ی ؟ دارم از این رفتار مادرشوهر م عصبی میشم و حوصله شوهرمم ندارم میگم چرا به کارش ادامه میده وقت ...

هیچی اهمیت نده گفتم که چججوری نداره توام محلشون نزار تو نمیتونی شوهرت و از مادرش بندازی خودت بیشتر از چشم میفتی من هر کی بهم بی محلی کنه منم سگ محلش میکنم تحویلش نمیگیرم اصلاااا

در مقابل توام بی محلی کن بی توجهی کن اهمیت نده اصلا

زورم میاد انتظار داره من تحویلش بگیرم . همش پیش شوهرم از مظلوم بودنش میگه . من رفتم سهرشون گذاشت رفت شهر دیگه مسافرت خونه اون جاریم 

هیچی اهمیت نده گفتم که چججوری نداره توام محلشون نزار تو نمیتونی شوهرت و از مادرش بندازی خودت بیشتر ا ...

زورم میاد انتظار داره من تحویلش بگیرم . همش پیش شوهرم از مظلوم بودنش میگه . من رفتم سهرشون گذاشت رفت شهر دیگه مسافرت خونه اون جاریم 

شاید اونم دنبال همینه که شما رو عصبی کنه و بخنده تو دلششما اگر بی محلی دیدی اصلا به روی خودت نیار ان ...

خداروشکر این چیزا برای من مهم نیست حرص الکیم نمیخورم جلوی چشمم شوهرمو میبرن اتاق پچ پچ میکنن اصلا بر ...

بعد با شوهرت چه رفتاری داری ؟ نسبت بهش سرد نمیشی . راحت محبت می‌کنی ؟  انتظارت از شوهرت چیه ؟

فقط دارم غصه میخورم .

به خدا توکل کن،صبر داشته باش،سیاست داشته باش،با زبون خوش میشه برخورد کرد که شوهرت کم کم از سرش بره،با زبون خوب بهش بگو مثلاً یه رب دیگه عکس بگیر،کم کم عقب بندازش