2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما چجوری درست میکنین؟

عزیزم من برای صبحانه درست میکنم 

کار خاصی نمیکنم ! 

فقط خرما رو هسته هاش رو در میارم 

خیلی کم سرخ میکنم چون زیاد بمونه ته دیگی و سفت میشه 

بعدشم تخم مرغ میشکونم روش 

با گردو امتحان نکردم 

غذای کجاست..طرز تهیش رو میگی

عزیزم ما ترکیم نمیدونم جاهای دیگه چطور میپزنش ولی ما این مدلی میپزیم

لپه رو میزارین میپزه بعدش ی سیب زمینی رو نگینی خورد میکنیم با یک سوم پیمانه برنج میریزیم رو لپه تا بپزه 

بعد تو قابلمه پیاز داغ میکنیم ی قاشق آرد تفت میدیم نمک فلفل زردچوبه میزنیم ۳ لیوان آب میریزیم تا بجوشه ،بعدش لپه و برنج و سیب زمینی رو میریزیم داخلش ی مدت ک جوشید آبش کمتر شد آخر سر کشک رو میریزیم روش هم میزنیم زیرشو خاموش میکنیم  آخر سر نعنا داغ و آویشن  درست میکنیم موقع سرو میریزیم روش،

نون تیلید،تیرید،تیریت😅نیکنیم توش باسبزی خوردن میخوریم

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
عزیزم ما ترکیم نمیدونم جاهای دیگه چطور میپزنش ولی ما این مدلی میپزیملپه رو میزارین میپزه بعدش ی سیب ...

چه جالب‌..مرسی عزیزم حتما دلم خواست درست کنم😍

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
خواهش میکنم عزیزم نزدیکم بودی برات میاووردم

فدای دل مهربونت عزیزم❤️

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂