یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه واقعا اوج خواستگار تا ۳۰ سالگی بعدش واقعا کیفیت و تعداد کم میشه
نه اصلا اینطور نیست
بستگی به خود آدم داره
مثلا من خودم یکی از آشناهام تو ۳۵ سالگی ازدواج کرد چون خیلی خوشگل و بیبی فیس بود. شوهرشم پزشکه
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
نه واقعا اوج خواستگار تا ۳۰ سالگی بعدش واقعا کیفیت و تعداد کم میشه
اطراف ما طرف تا ۳۰ اصلا نداره
بعدش تازه میاد😂😂😂😬😬
ارتودوکس☦💒💞 سینگل و متعهد 💍 متعهد به اهدافم🤍 متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸 بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤 ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐ 💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞 🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍
خب این بستگی به بافت محل زندگی و ویژگی های شخصیتی و ظاهری و مالی و...داره...همین دختر اگه خوشگل نبود ...
آره خب درسته، چون یکمم صورتش کمتر از سنش میزنه....انشالله یه آدم درست وارد زندگیت میشه ولی لطفا عجله نکن از ترس اینکه بی شوهر نمونی ازدواج نکم. واقعا میگم آدم اگه قسمتش باشه اتفاق میوفته، تو هر سن و جایگاهی
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷