2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ادمی به امید زنده ست دیگه 😂😂

کی به کیه منم پروفسور حسابی ام

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

خوبم تقریبا پیسرفتم نسبت به پارسال حس میکنم و خوشحالم که کسایی قبول شدن از تو رتبه بندی حذف شدن دیگه مثل پارسال نیس 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
عه حسابی جون منو یادت نمیاد؟استادت بودم یه زمانی😂

به جا نمیارم شاگردای قدیمیمو

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

خوبم تقریبا پیسرفتم نسبت به پارسال حس میکنم و خوشحالم که کسایی قبول شدن از تو رتبه بندی حذف شدن دیگه ...

ببخشید این که گفتین دیگه تو رتبه بندی نیستن؟ متوجه نشدم جریانش چیه؟